Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 2-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Σταύρος ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Την 4η συνεχόμενη, αλλά και συνολική σημείωσε χθες το αντρικό μας τμήμα, σε εκτός έδρας αγώνα επί του Ζωγράφου στο Γουδή με 3-2 (14-25, 32-30, 25-20, 18-25, 10-15).
Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός στην εξέλιξη του και έγινε  η ανατροπή της ανατροπής, καθώς ο Ζωγράφου αρχικά, ανέτρεψε το σε βάρος του 0-1 και στη συνέχεια η Δραπετσώνα με δική της ανατροπή, σημείωσε το τελικό 2-3.
Η ομάδα μας μπήκε στον αγώνα, αποφασισμένη να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και έτσι στο 1ο σετ, δε συναντήσαμε καμία δυσκολία, παίζοντας πολύ καλό βόλει.
Στο 2ο σετ, είχαμε άνοδο στην απόδοση του Ζωγράφου, αλλά και κατακόρυφη πτώση στην απόδοση μας, δίνοντας το δικαίωμα στο Ζωγράφου, να έχει ισχνή διαφορά σε όλο το σετ, φτάνοντας στο τέλος του, όταν και οι δύο ομάδες είχαν αλλεπάλληλα σετ-μπολ με συνεχείς εναλλαγές στο προβάδισμα. Τελικά ο τυχερότερος ή ικανότερος στο σημείο αυτό, Ζωγράφου με 32-30, ισοφάρισε σε 1-1 τα σετς.
Με αναπτερωμένο ηθικό ο Ζωγράφου, στο 3ο σετ, πήρε από την αρχή ικανή διαφορά, μειώσαμε σε 17-16, αλλά δεν είχαμε δυνατότητες για κάτι καλύτερο και ο Ζωγράφου προηγήθηκε με 2-1.
Όμως την τελευταία λέξη τους τα παιδιά της Δραπετσώνας, την είπαν την κατάλληλη στιγμή, μη θέλοντας με τίποτα να φύγουν ηττημένοι από το BADMINTON. Έτσι ανέβασαν την απόδοση τους και με συνοπτικές διαδικασίες, πήραν τα 2 επόμενα σετς και έφυγαν με το 2ποντο στις αποσκευές τους.
Συμπερασματικά, τα 2ο και 3ο σετς, ήταν ίσως τα χειρότερα μας για φέτος, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία αφού καταφέρνουμε και κερδίζουμε και με κακή απόδοση, τότε αυτή η ομάδα φαίνεται ότι διαθέτει καλό μέταλο.
Με λάθη η διαιτησία των κ.κ. Τσιτσικά και Προκοπίου.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Ζωγράφου και προσωπικά την κα. Λάγιου, για την άψογη φιλοξενία τους, στο όμορφο και ιδιαίτερα ζεστό γυμναστήριο τους. Ο Ζωγράφου, απ΄ ότι φαίνεται, αν συνεχίσει με την ίδια απόδοση, δε θα κινδυνεύσει καθόλου.
Η ομάδα μας, ήδη στο τέλος του 1ου γύρου, έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς, οι οποίοι είναι αρκετοί για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής.
ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: (Λοιζίδης) Γκανιάς, Δαλέκος, Κωλέττης, Καραμούντζος, Μαρκάκης, Παπαντωνίου, Τρίγκας (λ), Χαριλάου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Νασκιντασβίλι, Στρατηγός, Τσικάτος, Τραπεζουντίδης, Κογκαλίδης, Μαρμαρινός, Βογιατζίδης (λ), Τζαννετουλάκος, Αγγέλου, Κυριακόπουλος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...