Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 0-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος της Α2, το αντρικό μας τμήμα. Σε αγώνα στο ουδέτερο γυμναστήριο του Ρέντη, η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-0 από τον ΑΣΠ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ με 3-0 (15-25, 21-25, 17-25) σε 57΄. Το γυμναστήριο που διεξήχθη ο αγώνας, ήταν περισσότερο έδρα της Μεταμόρφωσης, γιατί αγωνίζεται σε ακριβώς ίδιο γήπεδο, ενώ για μας ήταν παντελώς άγνωστο.
Η ομάδα μας, μπήκε ορεξάτη στον αγώνα και προηγήθηκε με 5-3. Όμως γρήγορα, η Μεταμόρφωση ανέλαβε τα ηνία στο σκορ και με πολύ καλή απόδοση, δε δυσκολεύτηκε να προηγηθεί με 1-0.
Στο 2ο σετ, δείξαμε ότι υπήρχε η δυνατότητα να ισοφαρίσουμε, ήμασταν κοντά στο σκορ, όμως στο τέλος μίλησε η εμπειρία των αθλητών της Μεταμόρφωσης, η οποία προηγήθηκε με 2-0.
Στο 3ο σετ, η Μεταμόρφωση πήρε από την αρχή κάποια διαφορά, την οποία διατήρησε μέχρι τέλους, ενώ η ομάδα μας, έδειχνε αδύναμη να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Συμπερασματικά, αντιμετωπίσαμε χθες μία καλύτερη ομάδα, η οποία είναι μια ταχύτητα πάνω από μας και δίκαια συγκαταλέγεται στις διεκδικήτριες της ανόδου στην Α1. 
Μπορεί η χθεσινή μας απόδοση να μην ήταν καλή, αλλά αυτή η ομάδα, έχει πετύχει μέχρι τώρα πολλά  παραπάνω από τον αρχικό στόχο μας και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία μας.
Η Μεταμόρφωση, μάλλον χθες έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι και έδειξε έτοιμη, για να αντιμετωπίσει τη Λαμία στη φάση των 16 του Κύπελου Ελλάδας.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Β. Οικονόμου και Μηλιώρη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Κογκαλίδης, Στρατηγός, Τσικάτος, Τραπεζουντίδης, Αγγέλου, Βογιατζίδης (λ), Νασκιντασβίλι, Κυριακόπουλος, Τζαννετουλάκος.
ΑΣΠ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: (Ζαρκάδας, Αλεξανδρόπουλος) Καρακίτσος, Αλεξόπουλος, Μαργαρίτης, Λένας, Καραγιώργος, Χελιώτης, Παλαιολόγος (λ), Χριστόπουλος. 

Video και φωτό: ANDREKAL

dra-met3.jpgdra-met4.jpgdra-met2.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...