Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

H αυλαία της 10ης και προτελευταίας αγωνιστικής για τον Α' γύρο της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013, πέφτει αύριο στην Θεσσαλονίκη (18.00, Μίκρα,Novasports 4, Γεωργιάδης - Αμασιάδης, Κομισάριος: Μιχελινάκης) με την αναμέτρηση Ηρακλή - Ολυμπιακού.
Ένα παιχνίδι που είχε και έχει τον τίτλο του ντέρμπι, παρά το γεγονός ότι φέτος ο Γηραιός είναι αρκετά πίσω στη βαθμολογία (9ος με 10 βαθμούς), ενώ την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (με 26 βαθμούς) και η μοναδική αήττητη ομάδα της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013.

«Τα προηγούμενα χρόνια ήταν ντέρμπι διαφορετικής... κατηγορίας, αλλά πάντα οι αγώνες Ηρακλή - Ολυμπιακού ήταν και είναι ντέρμπι κι αυτό ισχύει και για το αυριανό ματς», είπε ο Αντρέι Κράβαρικ που έχει ξεμείνει από διαγώνιο (έχει αποχωρήσει ο Μπόζιτς, διάστρεμμα ο Τζιουμάκας), ενώ ο Κουζούνης (μαζί με τον Ανδρεάδη ήταν μέχρι πέρσι στον Ολυμπιακό) παρά τις ενοχλήσεις στη μέση θα παίξει κόντρα στην παλιά του ομάδα.

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα πρόβλημα στη θέση του διαγώνιου και θα δούμε τι θα κάνουμε. Αυτό το παιχνίδι δεν είναι το πιο σημαντικό για εμάς, αλλά είναι ένα παιχνίδι που θέλω να δω την ομάδα να δίνει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Άγχος καλό είναι να υπάρχει, αρκεί να είναι δημιουργικό κι όχι να προκαλεί φόβο».

Ο Δημήτρης Καζάζης από την πλευρά του δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ενώ στο αυριανό παιχνίδι επιστρέφουν στη Μίκρα ως αντίπαλοι οι Σμαραγδής, Χριστοφιδέλης, Στεφάνου που ήταν πέρσι παίκτες του Ηρακλή (ενώ κι ο Σωτηρίου έχει κυανόλευκο παρελθόν).

«Είμαστε σε μία σειρά αγώνων με συνεχόμενες μετακινήσεις. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε μία γενικότερη ανασυγκρότηση. Είναι μια αναμέτρηση με τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι και με αρκετές ιδιαιτερότητες. Στο ρόστερ μας υπάρχουν αθλητές που αγωνίζονταν πέρυσι στον Ηρακλή και οι γηπεδούχοι έχουν βολεϊμπολίστες που πέρυσι έπαιζαν με την ερυθρόλευκη φανέλα», είπε αρχικά ο τεχνικός των ερυθρόλευκων και συμπλήρωσε:

«Θέλουμε να συνεχίσουμε τη νικηφόρα πορεία μας σε Ελλάδα και Ευρώπη και με δύο νίκες επί του Ηρακλή και επί του ΠΑΟΚ την άλλη εβδομάδα, να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις μας το 2012. Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχουμε ρυθμό και πιστεύω ότι η εξέλιξη του παιχνιδιού θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...