Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η κλήρωση της β΄ φάσης του πρωταθλήματος κορασίδων στην οποία μετέχει και η ομάδα μας.
Στην κλήρωση μετείχαν 16 ομάδες που προκρίθηκαν από την α΄ φάση και η Δραπετσώνα κληρώθηκε στο Γ΄ όμιλο, με τις εξής ομάδες: Ν. Πέραμο, Ολυμπιακό και Αιγάλεω.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το διήμερο 19-20/01 και θα ξεκινήσουμε στην έδρα μας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη Ν. Πέραμο και θα κλείσουμε τον 1ο γύρο, υποδεχόμενοι το Αιγάλεω. Η σειρά των αγώνων θα αντιστραφεί για το 2ο γύρο. 
Η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας θα προκριθεί στην τελική φάση.
To Aιγάλεω, στην α΄ φάση, τερμάτισε 1ο στον 1ο όμιλο με 10 νίκες και 0 ήττες, με σετς 30-01.
Η Νέα Πέραμος, ήταν τυχερή στην κλήρωση και προκρίθηκε ως 3η που τερμάτισε στο 2ο όμιλο, με 6 νίκες και 4 ήττες με σετς 18-12, ενώ ο Ολυμπιακός προκρίθηκε ως 2ος από τον 6ο όμιλο, με 7 νίκες και 3 ήττες και 22-09 σετς. 
Όλοι οι όμιλοι, όπως και το πρόγραμμα της τελικής φάσης των παίδων, είναι ήδη αναρτημένα στον ιστότοπο της ΕΣΠΕΔΑ, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...