Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ


Σούπερ ντέρμπι στην Κηφισιά Ηρακλή - Ολυμπιακού με οικοδεσπότη τον Λάιο και livestreaming από nargile-iraklis.gr και την υποστήριξη του volleynews.gr
Με το μεγάλο ντέρμπι της Κηφισιάς ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και τον Ολυμπιακό στο «Ζηρίνειο» (10/12, 18:00) ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Η νικήτρια ομάδα θα εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, όσον αφορά στους αγώνες του A΄γύρου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το νέο website του Ηρακλή Κηφισιάς nargile-iraklis.gr με την υποστήριξη του volleynews.gr

Ο γηπεδούχος Ηρακλής Κηφισιάς βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 22 βαθμούς σε οκτώ αγώνες, με επτά νίκες και μια ήττα στο τάι μπρέικ από την ΑΕΚ εντός έδρας.

Ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός είναι στην τρίτη θέση με 21 βαθμούς και επτά νίκες σε οκτώ ματς, με μοναδική ήττα από την Ένωση με 3-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ομάδα του Γιάννη Λάιου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα φιλοξενήσει τις κυπελλούχες Ελλάδας 2012 με σκοπό να πάρει το «τρίποντο», να ξεφύγει από τον Ολυμπιακό τέσσερις βαθμούς και να διατηρηθεί σε απόσταση δύο βαθμών από την ΑΕΚ. Στα δύο επόμενα ματς του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος παίζει με Τράχωνες στον Άλιμο (10η αγωνιστική) και με Ανατόλια εντός έδρας (11η αγωνιστική).

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Μπιάλιστοκ στην Πολωνία στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους «32» του Τσάλεντζ Καπ και πριν την ρεβάνς του Ρέντη, δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα και η νίκη είναι μονόδρομος, μετά την ήττα της 7ης αγωνιστικής από την ΑΕΚ. Οι Τένεβα και Καβαθά προφυλάχθηκαν από το ματς με την Μπιάλιστοκ και έμειναν στην Αθήνα, ώστε να είναι έτοιμες για το παιχνίδι στην Κηφισιά.

Τις επόμενες δύο αγωνιστικές του πρώτου γύρου οι «κόκκινες» παίζουν με Βριλήσσια εντός (10η αγωνιστική) και ΔΑΣ Ωραιοκάστρου εκτός (11η αγωνιστική) αντίστοιχα.

Την περσινή σεζόν (2011-2012) οι ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες τρεις φορές με τις «ερυθρόλευκες» να πετυχαίνουν ισάριθμες νίκες. Στην Α’ φάση του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-1 από την Κηφισιά. Στη Β’ φάση για τις θέσεις 1-6 οι «κόκκινες» κέρδισαν με 3-1 στου Ρέντη και δύσκολα 3-2 στην Κηφισιά. Η τελική κατάταξη βρήκε τον Ολυμπιακό στην δεύτερη θέση με 35 βαθμούς και τον Ηρακλή Κηφισιάς στην τρίτη με 30 βαθμούς, πρώτη ήταν η ΑΕΚ με 47.
Διαιτητές: Οικονόμου Β., Μάλφας 
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...