Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΙΑΛΙΣΤΟΚ 3-1 ΣΤΟ CHALLEΝGE CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έχασαν την πρόκριση στους "16" του Challenge Cup, παρά το γεγονός ότι νίκησαν με 3-0 την Μπιάλιστοκ, αφού ηττήθηκαν στο "χρυσό" σετ που ακολούθησε.

Οι "ερυθρόλευκες" έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στο 3-0, κρατώντας τις αντιπάλους τους κάτω από τους 20 πόντους και στα τρία σετ, ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα.
Ωστόσο, οι Πολωνές καραδοκούσαν στο "χρυσό" σετ, παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα, το οποίο και κράτησαν μέχρι το φινάλε, φτάνοντας στη νίκη-πρόκριση με 15-12.
Έτσι, τα κορίτσια του Τέλη Σωτήρχου αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Challenge Cup, βάζοντας τέλος στην ευρωπαϊκή τους διαδρομή.
"Πλησιάσαμε πολύ κοντά στην ανατροπή και είναι κρίμα για την προσπάθεια που κατέβαλαν τα κορίτσια που δεν φτάσαμε στην πρόκριση. Για τρία σετ έπαιξαν καταπληκτικά. Ίσως για αυτό το λόγο να επαναπαυτήκαμε στο «χρυσό» σετ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Μπιάλιστοκ. Η προσοχή μας στρέφεται πλέον αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας που αποτελούσαν τους πρωταρχικούς μας στόχους. Μας περιμένει μάλιστα και ένα σημαντικό παιχνίδι με τα Βριλήσσια", τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Τα σετ: 25-16, 25-19, 25-18
"Χρυσό" σετ: 12-15
Ολυμπιακός: Κωνσταντίνου 17, Λούκοβιτς 11, Γιακουμή 11, Καβαθά 6, Χριστοδούλου 3, Τένεβα 8, Κονόμη (λ, 38%) / Κοσμά 11, Μπουζουνιεράκη
Μπιάλιστοκ: Κουρνικόβσκα 12, Τόμσια 14, Καμπαγέβσκα 5, Γκραντ 7, Εσντέλ 8, Χμίελ 11, Μπούλμπακ (λ, 57%)/ Πόλακ, Ζένο.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...