Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΦΘΙΑ 3-1 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Βαλέρης ΝΑΣΚΙΝΤΑΣΒΙΛΙ
Με την 1η νίκη μας, συνέχισε σήμερα το πρωτάθλημα της Α2 το αντρικό μας τμήμα. Η νίκη ήρθε σε εντός έδρας αγώνα - ο οποίος όμως πραγματοποιήθηκε στο ουδέτερο ''Μ. Μερκούρη'' στο Ρέντη - επί του ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ με 3-1 (25-10, 23-25, 25-16, 25-18).
Η ομάδα μας μπήκε σχετικά καλά στον αγώνα και στο 1ο σετ, δεν είχε κανένα πρόβλημα και επικράτησε εύκολα.
Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και δώσαμε το δικαίωμα στη Φθία, να ελπίζει από νίκη μέχρι και σε κόψιμο βαθμού από την ομάδα μας.
Στο 2ο σετ, η Φθία είχε συνεχώς το προβάσισμα, στο τέλος προσπαθήσαμε να μειώσουμε φτάσαμε στο 23-24, αλλά το τέλος βρήκε την ομάδα της Λαμίας, να ισοφαρίζει τα σετς.
Τα 3ο και 4ο σετς, χωρίς να πιάσουμε καλή απόδοση, καταφέραμε και τα πήραμε, προσθέτοντας στο σακούλι μας, τους τρεις πρώτους ατόφιους πόντους μας, ξεφεύγοντας παράλληλα από την επικίνδυνη ζώνη.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μενεσλή και Γεροθόδωρου. Για μια ακόμα φορά άψογο φύλλο αγώνα από την κα. Λιάκου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Κογκαλίδης, Στρατηγός, Αγγέλου, Τραπεζουντίδης, Χριστόπουλος, Βογιατζίδης (λ), Νασκιντασβίλι, Ιατρόπουλος, Τζαννετουλάκος.
ΑΠΣ ΦΘΙΑ: (Ντάλλας) Σάββα, Αναγνωστόπουλος, Καλαθάς, Σοφοκλέους, Παπαθωμόπουλος, Γρηγοριάδης, Τσαδήμας (λ), Πλιάτσικας, Αθανασίου, Δημουλάς.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...