Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ groupon.gr


Από σήμερα στο μεγάλο ιστότοπο προσφορών groupon.gr εμφανίζεται η μεγάλη προσφορά του συλλόγου μας, που αφορά τα τμήματα υποδομής αγοριών - κοριτσιών. Συγκεκριμένα, όποιος επιθυμεί να αγοράσει το αντίστοιχο κουπόνι από τον ιστότοπο θα τύχει έκπτωση της μηνιαίας συνδρομής της τάξης του 52%. Ο σύνδεσμος για την αγορά είναι ΕΔΩ.
Λίγα λόγια
  • Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που λατρεύουν τα παιδιά επειδή συνδυάζει επιδεξιότητα και δύναμη.
  • Η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό τους διδάσκει το «ευ αγωνίζεσθαι», της ομαδικότητας, της προσπάθειας για τη νίκη και την αποδοχή της ήττας.

Το Deal:

  • Ένας Μήνας Συνδρομής στα Παιδικά Τμήματα Βόλεϊ (Αγόρια-Κορίτσια Έως 16 Ετών).
  • 3 μαθήματα-προπονήσεις/εβδομάδα διάρκειας 1 ½ ώρας.

Εντός παιδιάς!
Ψιλά γράμματα
Ισχύει για εγγραφές έως 06/12/2012.

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 

Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία: 6944 699991.
 

Ωράριο λειτουργίας του γραφείου είναι 09:00-15:00 και του γηπέδου 14:00-23:00.
 

Δείτε Όρους & Διευκρινίσεις
που ισχύουν σε κάθε Deal.

Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Δραπετσώνας

Ρήγα Φεραίου & Κουντουριώτου
18648 Δραπετσώνα
Website / Facebook
Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Δραπετσώνας, Δραπετσώνα, 18648, Ρήγα Φεραίου & Κουντουριώτου 
Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Δραπετσώνας προβάλλεται από Groupon.gr

€12 από €25 για Ένα Μήνα Συνδρομής στα Τμήματα Βόλεϊ του Δημοτικού Αθλητικού Συλλόγου Δραπετσώνας (Αγόρια-Κορίτσια Έως 16 Ετών).

Image 1Η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία, είναι πολύ σημαντική τόσο για το σώμα, όσο και για το πνεύμα. Μπαίνοντας σε ένα άθλημα που θα το αγαπήσουν, θα μάθουν τη σημασία του «ευ αγωνίζεσθαι», της ομαδικότητας, της προσπάθειας για τη νίκη και την αποδοχή της ήττας. Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που λατρεύουν τα παιδιά επειδή συνδυάζει επιδεξιότητα, δύναμη και χάρη. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στον κόσμο. Η Διεθνής Ομοσπονδία του Αθλήματος υπολογίζει ότι ένας στους 6 κατοίκους του πλανήτη παίζει ή παρακολουθεί αγώνες βόλεϊ.

 
Πατέρας του βόλεϊ θεωρείται ο αμερικανός γυμναστής Ουίλιαμ Μόργκαν. Ο Μόργκαν ήθελε ένα άθλημα λιγότερο «βάρβαρο» από το μπάσκετ. Δανείστηκε στοιχεία από το τένις και το χάντμπολ και δημιούργησε το «Μίντονετ», όπως ονόμασε το νέο παιγνίδι, που αργότερα πήρε την ονομασία με την οποία το γνωρίζουμε σήμερα: βόλεϊ-μπολ ή πετοσφαίριση στα ελληνικά.
Σε όποιο επίπεδο και να βρίσκεται ο μαθητής, το παιχνίδι απαιτεί τη γνώση βασικών δεξιοτήτων και ομαδικής εργασίας. Το βόλεϊ, όπως και τα άλλα αθλήματα χρησιμοποιείται ως μέσο επίτευξης πολλαπλών στόχων και με την καθογήση των έμπειρων προπονητών του Δ.Α.Σ.Δ. τα παιδιά θα αναπτυχθούν κοινωνικά (θετικό αυτοσυναίσθημα), θα βελτιώσουν τις φυσικές τους ικανότητες, θα μάθουν νέες δεξιότητες και το πόσο σημαντικό είναι να ασκούνται στη ζωή τους.

Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Δραπετσώνας

Ρήγα Φεραίου & Κουντουριώτου, 18648 Δραπετσώνα
Website / Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...