Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΤΑΤΑΥΛΑ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-2 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ

Σπύρος ΑΓΓΕΛΟΥ
Με ήττα ξεκίνησε και τέλειωσε το Κύπελο Ελλάδας στην παρθενική μας συμμετοχή για το αντρικό τμήμα. Η ήττα ήρθε σε εκτός έδρας αγώνα από τον ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ - ομάδα του Α΄ όμιλου της Α2 - με 3-2 (15-25, 22-25, 25-22, 25-22, 16-14).
Η ομάδα μας, με τη χθεσινή της εμφάνιση, έδειξε ότι άφησε πίσω της σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα, το άσχημο πέρασμα από την Πάτρα και την ήττα από τον Ερμή και απέδειξε ότι της αξίζει καλύτερη τύχη στο πρωτάθλημα της Α2, από τη μάχη του μη υποβιβασμού.
Οι δύο ομάδες, παρατάχτηκαν με μία σοβαρή έλλειψη η κάθε μία. Τα Ταταύλα του Λοράνδου και η Δραπετσώνα του τραυματίαΤσικάτου.
Στα 2 πρώτα σετς, παίξαμε πάρα πολύ καλό βόλει και δεν επιτρέψαμε στα Ταταύλα να μας  απειλήσουν.
Στο 3ο σετ, λίγο η άνοδος στην απόδοση των αντίπαλων, αλλά περισσότερο η λάθος διαχείριση από μας, δώσαμε το δικαίωμα στα Ταταύλα να κερδίσουν το σετ και φυσιολογικά να μπουν δυνατά στη διεκδίκηση της νίκης.
Στο 4ο σετ, οι ομάδες πήγαιναν με εναλασσόμενο προβάδισμα, μέχρι τα μισά όπου τα Ταταύλα πήραν μια διαφορά, την οποία στο τέλος τη μαζέψαμε.
Στο 5ο σετ, η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να φύγει από το Βυζαντινό νικήτρια, πήρε διαφορά 3 πόντων στην αλλαγή γηπέδων, προηγήθηκε με 14-12, αλλά λάθος επιλογές, επέτρεψαν στα Ταταύλα με σερί 4-0 να πανηγυρίσουν την πρόκριση τους στο Γ΄ γύρο του κύπελου Ελλάδας.
Συμπερασματικά, ήταν ένα πολύ καλό τεστ για να δούμε την αντίδραση της ομάδας μας, μετά από ήττα με άσχημη εμφάνιση, αλλά και για να ετοιμαστούμε καλύτερα για τον αγώνα του Σαββάτου με την Παναχαική, με στόχο να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Τσιμπινού και Μαρκατσά.
ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ: (Αρέτας) Μανιάτης, Κυρίτσης, Καρράς, Ρομπότσης, Χατζηκάλφας, Κώτσης, Χανδρινός (λ), Μωραίτης, Σκουτέλης, Καλογερόπουλος.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Κογκαλίδης, Στρατηγός, Αγγέλου, Τραπεζουντίδης, Χριστόπουλος, Βογιατζίδης (λ), Τζαννετουλάκος, Νασκιντασβίλι, Ιατρόπουλος.  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...