Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. 2-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Τον πρώτο μας βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, καταφέραμε και κερδίσαμε χθες στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Ιωνικό Ν.Φ., ο οποίος ήταν και ο τελικός νικητής με 3-2 (25-21, 24-26, 22-25, 25-23, 11-15) σε 128΄.
Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και πολύ καλός ποιοτικά και οι δύο ομάδες πρόσφεραν αντάξιο θέαμα στους αρκετούς θεατές του αγώνα.
Η ομάδα μας μπήκε στον αγώνα παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ και καταφέραμε να προηγηθούμε. Στη συνέχεια η πολύ καλή απόδοση συνεχίστηκε και στο 2ο σετ, στο οποίο προηγηθήκαμε με 21-18, αλλά ο Ιωνικός εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη μας και ισοφάρισε, κερδίζοντας το 2ο σετ, στον πόντο.
Στο 3ο σετ οι ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο, αλλά στο τέλος ο Ιωνικός με ένα μικρό σερί, κατάφερε να το κερδίσει και να προηγηθεί στο σκορ.
Στο 4ο σετ, η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη, να μην επιτρέψει στον Ιωνικό να φύγει με το τρίποντο και τα κατάφερε, ισοφαρίζοντας, πηγαίνοντας το παιχνίδι στο 5ο σετ, στο οποίο ο Ιωνικός με καλή απόδοση το κέρδισε και έφυγε νικητής.
Συμπερασματικά, από το χθεσινό αγώνα, κρατάμε την καλή απόδοση και βέβαια τον έναν πόντο που κερδίσαμε. Είναι γεγονός, ότι στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, ο Ιωνικός δεν είναι μία από τις ομάδες που προσδοκούσαμε να προσπεράσουμε στη βαθμολογία, άρα είναι μεγάλο κέρδος ο κερδισμένος πόντος.
Πολύ καλή η διαιτησία της κας. Ειρ. Μουλά και του κ. Καπάνταη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Αγγέλου, Κογκαλίδης, Τσικάτος, Τραπεζοντίδης, Χριστόπουλος, Βογιατζίδης (λ), Νασκιντασβίλι, Τζαννετουλάκος, Καλαιτσίδης, Στρατηγός, Ιατρόπουλος.
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.: (Νικηφορίδης) Φιλιππαίος, Μακρόπουλος, Μεσσάλας, Πατσιαλής, Κονταρής, Ανεστόπουλος, Ζαγγανάς (λ), Καλογερόπουλος, Οικονόμου, Νικητάκης. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...