Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ 1-3 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄

Σοφία ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΗ - Ελπίδα ΜΠΑΛΑΣΗ
Με ήττα έκλεισε ο 1ος γύρος και για το Β΄ τμήμα των κορασίδων μας. Η ήττα προήλθε σε εντός έδρας αγώνα, από τον ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟ με 3-1 (16-25, 19-25, 25-13, 17-25).
Αυτή τη φορά όμως είχαμε από τα κορίτσια που απαρτίζουν τη συγκεκριμένη ομάδα, μεγάλη αγωνιστικότητα, κατάθεση ψυχής και πάθος για τη νίκη. Μέσα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή η ομάδα, τα κορίτσια μας βρήκαν την απαιτούμενη δύναμη και ανταποκρίθηκαν απόλυτα στη διαχείριση αυτής της κρίσης, στην οποία υποβάλλονται από την αρχή της περιόδου, με ευθύνη όχι δική τους.
Στο συγκεκριμένο αγώνα, γίναμε μάρτυρες μιας αντιαθλητικής ενέργειας, στην οποία υπέπεσε ''μέλος'' του συλλόγου μας. Η διοίκηση, άμεσα ενήργησε αποκαθιστώντας την τάξη στο τμήμα και ήδη φυσάει άλλος αέρας. Ο αέρας της αισιοδοξίας, της προσμονής του επόμενου αγώνα και της επόμενης και πρώτης νίκης. Αυτά τα λίγα για τώρα, για να καταλάβουν μόνο οι υποψιασμένοι και η συνέχεια ...επί του αγωνιστικού χώρου.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Καραδημητρίου και Σαχινίδη, οι οποίοι ίσως διαιτήτευσαν τον πιο παράξενο αγώνα τους μέχρι τον επόμενο. Ειδικά για τον κ. Σαχινίδη, είμαστε υποχρεωμένοι να το συγχαρούμε και δημόσια για την παιδαγωγική στάση του, πέρα του γεγονότος ότι είναι ίσως η πιο σεμνή διαιτητική παρουσία στα γήπεδα της Δ. Αττικής και του ευχόμαστε, να πραγματοποιήσει άλματα στην καριέρα του, γιατί το αξίζει.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (-) Νάκη, Γερακαράκη, Τσιριγώτη, Μπαλάση, Κατσαδούρου, Κουλούρη (αρχ. 6άδα), Νοδάρα, Καράγιωργα, Αργυροπούλου, Μπουρελί.
ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ: (Μυλωνάκου) Λουκά, Κυριαζή, Γαρδίκα, Κυριάκου, Ιωαννίδη, Μαυρέλη, Μπογιατζή (λ), Μαμαλού Α., Προδρόμου, Δήμα, Μαμαλού Χ.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του όμιλου μας:
ΙΛΙΟ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2-3
ΕΥΡΥΑΛΗ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (15-05) 10
2. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (11-03) 07
3. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (09-05) 07
4. ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (10-09) 07
5. ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ (03-13) 06
6. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (02-15) 05   

 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...