Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΗΛΙΑΣ ΚΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ''KING & QUEEN OF THE BEACH 2012''

Ο Ηλίας Κλώνος στους άνδρες και η Ειρήνη Κοκκινάκη στις γυναίκες αναδείχθηκαν χθες το βράδι «King & Queen of the beach» αντίστοιχα στο τουρνουά των 46 συνολικά ομάδων με το οποίο οι φίλοι του αθλήματος αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Σχοινιά, στο «Καράβι».
Έπειτα από μία κουραστική και πολύωρη διοργάνωση, καθώς άρχισε στις 10 το πρωί και τελείωσε στις 10 το βράδι, υπό το φως των προβολέων αλλά και του φεγγαριού, που έδωσε και ένα… ρομαντικό "χρώμα" στην ατμόσφαιρα, ο Ηλίας Κλώνος «έλαμψε» στο τουρνουά του «Καραβιού», καθώς αναδείχθηκε φετινός «King of the beach» , ανάμεσα σε συνολικά 30... σφετεριστές του «θρόνου» στο Σχοινιά.

Ο λόγος του... βασιλιά!

«Το μπιτς βόλεϊ για μένα είναι τρόπος ζωής και χαίρομαι για την κατάκτηση αυτού του τίτλου, καθώς ήταν ένα δύσκολο τουρνουά» δήλωσε αρχικά στο greekvolley.com ο νικητής του φετινού τουρνουά, Ηλίας Κλώνος, που πέρα από την αγάπη του για το βόλεϊ αποκάλυψε πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται και στη σάλα, κάτι που για φέτος είναι αρκετά πιθανό καθώς εξετάζει σοβαρά μία πρόταση που έχει δεχθεί.

«Έχω αρχίσει πέρα από το αγωνιστικό να ασχολούμαι εδώ και λίγο καιρό προπονητικά με το μπιτς βόλεϊ και θα ήθελα να ασχοληθώ στο μέλλον πιο επαγγελματικά. Παράλληλα όμως σκέφτομαι να συνεχίσω και στη σάλα και η πρόταση που έχω από τη Δραπετσώνα αποτελεί κίνητρο για μένα» δήλωσε ο πρωταθλητής από την Αίγινα, που είδε δύο ακόμη συνονόματούς του να τον πλαισιώνουν  στο βάθρο.

Ο λόγος για τον Ηλία Ζώτο, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση αλλά και για τον βετεράνο πρωταθλητή, Ηλία Αραμπατζή που σε ένα ακόμη τουρνουά μπιτς βόλεϊ άφησε το στίγμα του, κατακτώντας την 3η θέση.
Δεύτερος τίτλος σε ένα 24ωρο!

Κάτι όμως που κάνει ακόμη πιο σημαντική και δύσκολη την επιτυχία του Κλώνου, είναι το γεγονός, ότι την προηγούμενη μέρα, αγωνιζόμενος μέχρι τις 2.00 τα ξημερώματα σε μικτό τουρνουά στη Σαρωνίδα θριάμβευσε με παρτενέρ την Άννα Κουμβάκη.

Τα σάρωσε όλα η... βασίλισσα Ειρήνη!

Τα φετινά σκήπτρα στις γυναίκες κατέκτησε σε συνολικά 16 ομάδες η Ειρήνη Κοκκινάκη, έπειτα από μία βραδιά θρίλερ, καθώς η νικήτρια αναδείχθηκε έπειτα από επιπλέον αγώνες, λόγω της τριπλής ισοβαθμίας που δημιουργήθηκε.

Η 16χρονη πρωταθλήτρια της Δραπετσώνας, για δεύτερη φορά στις εγκαταστάσεις του Σχοινιά μετά την κατάκτηση του τίτλου του τουρνουά Juniors U17 με συμπαίκτρια τη Μολδοβανίδη, απέδειξε υπό το βλέμμα των γονιών της, πως μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά, όποια αθλήτρια κι αν έχει δίπλα της.

«Έγινε ένα υπέροχο τουρνουά, παίζαμε κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδι και θα κέρδιζε όποια από τις κοπέλες άντεχε περισσότερο στην κούραση» τόνισε η φετινή πολυνίκης στις μικρές κατηγορίες, καθώς με συμπαίκτρια την Λαρισαία Αργυροπούλου είχε κατακτήσει και τους τίτλους του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ «Lipton Ice Tea Juniors 2012» στο τουρνουά U 20 στα Κάτω Λεχώνια Βόλου και στο τουρνουά U23 στην Αιδηψό.

Υψηλές βλέψεις και με Δραπετσώνα

Στόχος πλέον της αδελφής του διεθνούς άσου του Ολυμπιακού, Μενέλαου Κοκκινάκη, που δεν κατάφερε να χειροκροτήσει από κοντά την αδελφή του, αφού μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων της Δανίας, ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής ανδρών αντίστοιχα, είναι μία καλή πορεία με τη νέα της ομάδα τη Δραπετσώνα.

«Φέτος στην Δραπετσώνα έχουμε πολύ υψηλούς στόχους, καθώς έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και θέλουμε να κατακτήσουμε την άνοδο. Οι φιλοδοξίες όμως της ομάδας συμβαδίζουν απόλυτα και με τις δικές μου, καθώς θέλω να δω αν μπορώ να τα καταφέρω ως βασική σε μία ομάδα και να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις που υπάρχουν» τόνισε η πρωτάρα σε βασιλικούς» τίτλους φετινή «Queen of the beach».

Στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου βρέθηκε η «βιονική», Άννα Κουμβάκη, αφού μετά τη Σαρωνίδα διεκδίκησε με αξιώσεις μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο έναν ακόμη τίτλο και τον έχασε στα σημεία, αφήνοντας τρίτη την μαχητική, Αναστασία Παυλοπούλου.

Όλοι με ένα... σουβλάκι και μια μπύρα στο χέρι!


Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη απονομή των μεταλλίων και των δώρων των χορηγών του «Καραβιού» στους νικητές και τις νικήτριες από τον ιδιοκτήτη, Μπάμπη Μανιάτη, που για μια ακόμη φορά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό ως οικοδεσπότης μιας ακόμη απόλυτα πετυχημένης διοργάνωσης, αλλά και ως εξαιρετικός… ψήστης!

Στο… μπάρμπεκιου που είχε στηθεί σε κάποια απόσταση από τον αγωνιστικό χώρο, ο κ. Μανιάτης και οι συνεργάτες του έψηναν και πρόσφεραν δωρεάν λαχταριστά σουβλάκια σε αθλητές αλλά και θεατές, μαζί με άφθονη μπύρα Sol, υπό τους ήχους της μουσικής, σε αυτό το αποχαιρετιστήριο πάρτι της φετινής καλοκαιρινής περιόδου, ανανεώνοντας το ραντεβού με αθλητές και φίλους του μπιτς βόλεϊ αλλά και της σάλας για το επόμενο καλοκαίρι.

Φινάλε με κορώνες και σαμπάνιες!

Το… κλου όμως της βραδιάς ήταν η στέψη των νικητών! Και όταν μιλάμε για «στέψη» κυρολεκτούμε, καθώς μαζί με τα μετάλλια ο κ. Μανιάτης είχε ετοιμάσει και δύο στέμματα για τον Βασιλιά και τη Βασίλισσα της βραδιάς, οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση και γιόρτασαν την επιτυχία τους μέσα σε ένα εντυπωσιακό λουτρό από… σαμπάνιες !

King... Size φιλοξενία!


«Το “Καράβι” είναι εδώ και χρόνια το δεύτερο “σπίτι” μας! Ο Μπάμπης (σ.σ Μανιάτης) κάνει ότι μπορεί για να μην πληρώνουμε συμμετοχή και με αυτά που μας δίνει προσφέρει ένα μεγαλύτερο κίνητρο στους αθλητές για τη νίκη, ανεξάρτητα ποιο είναι το έπαθλο. Το σημαντικό όμως είναι πως, όπως είδατε όλοι εδώ περνάμε καλά και ευχαριστόμαστε να ερχόμαστε και να ξαναερχόμαστε» δήλωσε στο greekvolley.com ο φετινός "King of the Beach", Ηλίας Κλώνος, που φέτος διαδέχθηκε στο θρόνο της παραλίας τους προκατόχους του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη (1997, Σχοινιάς), Θάνο Μιχαλόπουλο (2003, Νέα Φώκαια) και Μάνο Ξενάκη (2005, Καμένα Βούρλα), ανανεώνοντας το ραντεβού με αθλητές και θεατές στις υπέροχες εγκατάστασεις του Σχοινιά για το επόμενο καλοκαίρι.


greekvolley.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...