Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Συνεχίζοντας την ενημέρωση περί των αγωνιστικών θεμάτων των τμημάτων μας, σήμερα παρουσιάζουμε την είδηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του γυναικείου τμήματος, από έναν ακόμα παλιό και διαχρονικά γνωστό μας τον κ. Σπύρο ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ. Και λέμε παλιό γνωστό, γιατί επανέρχεται στο σύλλογο μας ύστερα από 5 χρόνια, αφού είχε αναλάβει την περίοδο 2007-08 το αντρικό μας τμήμα, μια συνεργασία η οποία τότε ίσως δεν είχε ωριμάσει για να πραγματοποιηθεί.
Η συνεργασία για το γυναικείο τμήμα, προέκυψε εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα, όταν ο μέχρι τότε τεχνικός του τμήματος κ. Νίκος ΛΙΓΝΟΣ, δήλωσε αδυναμία της συνέχισης της συνεργασίας μας λόγω ξαφνικών και απρόβλεπτων επαγγελματικών υποχρεώσεων του, ο οποίος ήταν ο δημιουργός της περυσινής πολύ καλής ομάδας μας, που κατέκτησε αήττητη τον τίτλο στη Β΄ ΕΣΠΕΔΑ.
Ο κ. Σαραντίτης, έχει συνδέσει το όνομα του μ΄ αυτό του Ολυμπιακού, στον οποίο είναι προπονητής κύρια των αναπτυξιακών τμημάτων αγοριών εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας κατακτήσει πολλούς πανελλήνιους τίτλους, ενώ το αποκορύφωμα της καριέρας του είναι ίσως η κατάκτηση του νταμπλ με την αντρική ομάδα του Ολυμπιακού την περίοδο 2010-11, ως Β΄ προπονητής στο πλάι του κ. Γιάννη ΚΑΛΜΑΖΙΔΗ.
Η συνεργασία με τον κ. Σαραντίτη, εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο συμφωνίας του συλλόγου μας με την ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία μεταξύ των άλλων προβλέπει και την παροχή από τον Ολυμπιακό στη Δραπετσώνα, ορισμένων εξελίξιμων αθλητριών με στόχο την απόκτηση εμπειριών αγωνιζόμενες σε ένα γυναικείο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι μια συνεργασία η οποία ξεκινάει από φέτος, με στόχο να εδραιωθεί και εξαπλωθεί το επόμενο διάστημα.
Όσον αφορά το φετινό στόχο της ομάδας μας, δεν είναι άλλος από αυτό που πρέπει να έχει μια νεοφώτιστη ομάδα. Δηλαδή το μη υποβιβασμό και από κει και μετά αν οι συνθήκες το ευνοήσουν, ότι καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...