Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Ταλέντα και... μπαλόνια στη Δραπετσώνα
Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινάει για μια ακόμη χρονιά το τμήμα βόλεϊ του Δημοτικού Αθλητικού Συλλόγου Δραπετσώνας...
Ο σύλλογος της Δραπετσώνας καλεί όλα τα  παιδιά, αθλητές - τριες ηλικίας 8-15 ετών  να ενταχθούν στο χώρο του βόλεϊ και στην αθλητική οικογένεια του Δημοτικού Αθλητικού Συλλόγου Δραπετσώνας.

Επίσης εδώ και 4 χρόνια έχει δημιουργηθεί ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα το  balloon volley για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών . Βασισμένο στη δημιουργία με παιχνίδια προσαρμοσμένα στην ηλικία τους και διασκεδαστικές ασκήσεις κύρια με μπαλόνια και ειδικές ελαφριές μπάλες του βόλεϊ. Μέσω αυτού του θαυμάσιου τρόπου τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν  τις αθλητικές δραστηριότητες και παράλληλα εξελίσσουν τις συναρμοστικές τους ικανότητες (ισορροπία, κατεύθυνση, ρυθμός, συναίσθηση σώματος). Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για την εξέλιξη του παιδιού.

Πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα και τις ώρες προπονήσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο  τμημάτων  Κογκαλιδη Λευτέρη στο τηλέφωνο  6944-699991.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...