Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟ BEACH VOLLEY

Τα Masters και τα Juniors ολοκληρώθηκαν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες οδεύουν προς το τέλος τους, αλλά το μπιτς βόλεϊ εντός συνόρων θα συνεχιστεί και τον Σεπτέμβριο με µία καινοτόμο διοργάνωση, το «Beach Volley Clubs Cup 2012», δηλαδή το διασυλλογικό τουρνουά μπιτς βόλεϊ.

Η ΕΟΠΕ ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Σωματείων και μένοντας πιστή στις δεσμεύσεις της για ανάπτυξη και «άνοιγμα» του αθλήματος, ανακοινώνει την διεξαγωγή της πρώτης διασυλλογικής διοργάνωσης, υπό τη μορφή «Test Event» στην οποία μπορούν να λάβουν μέρος σωματεία που έχουν ενεργή συμμετοχή αθλητών στα Πανελλήνια Πρωταθλήµατα Ανδρών - Γυναικών & Ανάπτυξης, που λειτουργούν Ακαδηµίες εκµάθησης beach volley, σύµφωνα µε τις προδιαγραφές που έχουν θεσπιστεί στον Κανονισµό του αθλήµατος και τα σχετικά αρχεία της ΕΟΠΕ.


Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να είναι εγγεγραµµένοι στο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ για το 2012. Οι οριστικές ημερομηνίες και ο τόπος διεξαγωγής θα καθοριστούν και θα ανακοινωθούν από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μέσα στις επόμενες ημέρες.


Διαβάστε αναλυτικά τις
πληροφορίες για τη διοργάνωση, τους όρους συμμετοχής και βρείτε την φόρμα για δήλωση συμμετοχής

Σημείωση drapetsonavolley: Μία επιβεβλημένη διόρθωση στο θέμα. Δεν πρόκειται για την πρώτη απόπειρα διοργάνωσης πρωταθλήματος συλλόγων στο beach volley, καθώς το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε το 2009, επί προεδρίας στο άθλημα του υποφαινόμενου με το σύλλογο μας να κατακτά την 1η θέση στους άντρες και την 3η στις γυναίκες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...