Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΤΡΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΩΤΗ

Μπιλλήρης / Ξενάκης - Μανιόπουλος / Ρουμελιωτάκης
Με αμείωτο ενδιαφέρον, έντονες συγκινήσεις και υπέροχο θέαμα για το κοινό ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Ιουλίου στην… αμμόγλωσσα της Κεραμωτής Καβάλας οι όμιλοι του τουρνουά των τελικών ανδρών του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μάστερς του Δήμου Νέστου. Εκεί, όπου από χθες χτυπάει η καρδιά του ελληνικού μπιτς βόλεϊ και την Κυριακή θα στεφθούν οι νέοι πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι κάτοχοι του τίτλου, Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνι με τους Μάνο Ξενάκη και Φερνάντο Μπιλλήρη έγιναν οι πρώτες ομάδες, που με δύο ακόμη νίκες «σφράγισαν» αήττητες τα πολύτιμα «εισιτήρια» των ημιτελικών.


Το παιχνίδι, όμως, που έκλεψε την παράσταση, μέχρι το… επόμενο, στις υπέροχες εγκαταστάσεις του beach bar «Paralia» και ξεσήκωσε κύματα ενθουσιασμού στις κερκίδες, ήταν αυτό των ομίλων, μεταξύ Ξενάκη / Μπιλλήρη και Μανιόπουλου / Ρουμελιωτάκη, όπου οι τελευταίοι έφτασαν μία ανάσα από την έκπληξη, καθώς πήραν το πρώτο σετ και στο δεύτερο έχασαν 4 ματς μπολ!


«Δεν ξεκινήσαμε καλά, μας πίεσαν οι αντίπαλοί μας από την αρχή, αλλά τελικά βρήκαμε τις λύσεις και μπορέσαμε να γυρίσουμε το ματς. Αυτό ίσως το παιχνίδι να αποτελέσει ένα καλό μάθημα για εμάς, ώστε στα ημιτελικά, όποια ομάδα και αν βρούμε στον δρόμο μας να την πιέσουμε από την πρώτη στιγμή για να επιβάλλουμε το ρυθμό μας», δήλωσε ο Μάνος Ξενάκης, λίγο μετά την δύσκολη νίκη επί των Ρουμελιωτάκη / Μανιόπουλου στο ματς των ομίλων που τον έφερε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του 7ου τίτλου.


«Ο Μάνος και ο Φερνάντο είναι μία έμπειρη ομάδα και πρέπει να την πιέσεις για να ελπίζεις σε κάτι. Στο πρώτο σετ μας βγήκε αυτή η πίεση που ασκήσαμε, συνεχίσαμε και στο δεύτερο, όπου είχαμε 4 ματς μπολ για να κερδίσουμε. Δυστυχώς, όμως αν κάνεις λάθη, μια ομάδα σαν τους Ξενάκη / Μπιλλήρη δεν στα συγχωρούν και έτσι χάσαμε το σετ», τόνισε από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης που συμπλήρωσε ότι «δεν μπορώ να εξηγήσω την καθίζηση της ομάδας μας στο ταίμπρέικ, αν και μας πίεσε στο σέρβις ο Ξενάκης».


Για τα τελευταία εισιτήρια των ημιτελικών θα μονομαχήσουν στα προημιτελικά οι Γκόρτσανικουκ / Κουζούνης – Δημητριάδης / Χατζηηλιάδης και Μανιόπουλος / Ρουμελιωτάκης – Ζωλασταθιάδης / Νιώπας. Να σημειωθεί ότι ο τόσο ο τελικός των ανδρών, όσο και των γυναικών θα έχουν και τηλεοπτική κάλυψη από το OTESport.


Αναλυτικά οι μάχες στο κυρίως ταμπλό των ανδρών:



1ος γύρος (21/7)


ΜΠΙΛΛΗΡΗΣ Φ. / ΞΕΝΑΚΗΣ ΕΜ. Vs ΜΑΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Δ. / ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΚΗΣ Γ. 2-1 ( 15-21, 28-26, 15-4)


ΓΚΟΡΤΣΑΝΙΟΥΚ Α. / ΚΟΥΖΟΥΝΗΣ Π. Vs ΚΑΠΙΡΗΣ Θ. / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ. 2-1 (22-20, 18-21, 20-18)


ΖΟΥΠΑΝΗΣ Ν. / ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ Γ. Vs ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Μ. / ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ Δ. 2-1 (21-13, 17-21, 15-8)


ΖΩΛAΣΤΑΘΙΑΔΗΣ Η. / ΝΙΩΠΑΣ Δ. Vs ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ Μ. / ΤΟΚΑΝΗΣ Γ. 2-0 (21-17, 21- 19)


Προημιτελικά (21/7)


15:30 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Μ. / ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ Δ. Vs ΓΚΟΡΤΣΑΝΙΟΥΚ Α. / ΚΟΥΖΟΥΝΗΣ Π.


16:30 ΜΑΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Δ. / ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΚΗΣ Γ. Vs ΖΩΛAΣΤΑΘΙΑΔΗΣ Η. / ΝΙΩΠΑΣ Δ.


Ημιτελικά (22/7)

10:00 ΜΠΙΛΛΗΡΗΣ Φ. / ΞΕΝΑΚΗΣ ΕΜ. Vs Νικητής Αγώνα 13

ΖΟΥΠΑΝΗΣ Ν. / ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ Γ. Vs Νικητής Αγώνα 14 -


Μικρός Τελικός (22/7)

14:30 Ηττημένος Αγώνα 15 vs Ηττημένος Αγώνα 16

Τελικός (22/7)

17:00 Νικητής Αγώνα 15 vs Νικητής Αγώνα 16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...