Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΩΤΗ

Ζουπάνι / Κοτσιλιάνος
Την ευκαιρία να «γράψει» τον ονειρεμένο επίλογο της καριέρας του θα έχει στα finals του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley της Δήμου Νέστου ο Μάνος Ξενάκης που στον 25ο τελικό της καριέρας του, με παρτενέρ το Φερνάντο Μπιλλήρη, θα αντιμετωπίσει στον «el classico» τελικό της Κεραμωτής (17:15, OTETV) τους διεθνείς κατόχους του τίτλου των ανδρών, Γιώργο Κοτσιλιάνο και Νίκο Ζουπάνη.

Η καλή ημέρα από την αρχή φάνηκε στις θαυμάσιες εγκαταστάσεις του beach bar «Παραλία» για τους Ξενάκη / Μπιλλήρη που άνοιξαν την αυλαία της τελευταίας ημέρας του τουρνουά στον α’ ημιτελικό με τη νίκη 2-0 σετ επί των μαχητικών Θεσσαλονικέων, Μανώλη Δημητριάδη και Δημήτρη Χατζηηλιάδη.


Στο 1ο σετ οι Ξενάκης / Μπιλλήρης κατάφεραν έπειτα από ένα κλειστό παιχνίδι με αρκετή κόντρα να επιβληθούν 1-0 με 21-18. Στο 2ο σετ, από την αρχή η ομάδα του Ξενάκη κατάφερε να πάρει ένα προβάδισμα ασφαλείας το οποίο διατήρησε μέχρι τέλους και «σφράγισε» την πρόκρισή για τον πολυπόθητο και αποχαιρετιστήριο τελικό της καριέρας του.


«Ξεπεράσαμε τον… σκόπελο των ημιτελικών, καθώς και πέρυσι αποκλείστηκα στην «τετράδα» της Νάξου. Έχω πολύ ψυχολογία στον τελικό και καλά ποσοστά. Μ’ αρέσουν οι τελικοί και πέρα από το δικό μου 7ο τίτλο, πιο πολύ θέλω να δω τον Φερνάντο να πανηγυρίζει τον 1ο του τίτλο», δήλωσε ο πολυνίκης πρωταθλητής, Μάνος Ξενάκης, λίγο πριν το «κύκνειο άσμα» της καριέρας του.


«Κότσι»: «Ας κερδίσει ο καλύτερος…»


Στον δεύτερο ημιτελικό οι Πρωταθλητές Ελλάδας, Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης συνέχισαν με επιτυχία την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων απέναντι στους Δημήτρη Μανιόπουλο και Γιάννη Ρουμελιωτάκη. Παίζοντας έξυπνα και με πίεση στο σέρβις επικράτησαν των αντιπάλων τους με 2-0 (21-12, 21-15) και φάνηκαν για μια ακόμη φορά συνεπείς στο μεγάλο ραντεβού των τελικών Πανελληνίου πρωταθλήματος Μάστερς.


«Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την υπεράσπιση του τίτλου μας. Έχουμε φτάσει στον τελικό της Κεραμωτής, που όλοι ξέρουμε πόσο ιδιαίτερος είναι. Ελπίζω να παίξουμε καλά, να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο και… ας κερδίσει ο καλύτερος», είπε από την πλευρά του ο Πατρινός Πρωταθλητής Ελλάδας, Γιώργος Κοτσιλιάνος που στις 17:15 μαζί με τον συμπαίκτη του Νίκο Ζουπάνη θα αντιμετωπίσουν στον τελικό τους Ξενάκη / Μπιλλήρη.


Στον μικρό τελικό που θα διεξαχθεί στις 14:30 το «δίδυμο» των Δημητριάδη / Χατζηηλιάδη θα μονομαχήσει με τους Μανιόπουλο / Ρουμελιωτάκη για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...