Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΟΙ ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ / ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΤΟ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ και στο δεύτερο σετ το ματς ήταν θρίλερ, οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη (Νο 14) νίκησαν με 2-1 (13-21, 23-21, 15-11) τις Αμερικανίδες Ρος / Ροενίκε (Νο 30) στον δεύτερο τους αγώνα στο στο Παγκόσμιο Σιρκουί της Αυστρίας και αύριο θα δώσουν «μάχη» πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης απέναντι στις Ολλανδέζες (Νο 3) Κάιζερ / Βαν 'Ιερσελ.

Το ελληνικό δίδυμο αιφνιδιάστηκε στον αγώνα με τις Αμερικανίδες και έχασε εύκολα με 21-13 το πρώτο σετ. Στο δεύτερο το παιχνίδι ήταν πραγματικά για γερά νεύρα με τις δύο ομάδες να παλεύουν για διαφορετικούς λόγους. Η ελληνική ομάδα ήθελε να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ, ενώ η Αμερικάνικη να το «καθαρίσει». Το 23-21 υπέρ του ελληνικού διδύμου έφερε το ματς στα ίσα. Στο τάι μπρέικ το 15-11 για τις Βίκυ / Μαρία του έδωσε εκτός από την νίκη σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αύριο στις 10 π.μ ώρα Ελλάδος οι Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη παίζουν το τελευταίο παιχνίδι του Γ' ομίλου με τις Ολλανδέζες (Νο 3) Κάιζερ / Βαν 'Ιερσελ. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα κρίνει και το μέλλον των κοριτσιών στη διοργάνωση. Με νίκη μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα και την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ με ήττα δεν σημαίνει πως αποκλείονται. Όλα θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου ανάμεσα στις Αμερικανίδες Ρος / Ροενίκε (Νο 30) και τις Τσέχες Κλαπάλοβα / Χατσέκοβα (Νο 19).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...