Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ / ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΣE ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Στο τουρνουά beach volley που διεξάγεται στο Άστρος Κυνουρίας, παίρνει μέρος ο αθλητής του συλλόγου μας Κωστής ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ, με συμπαίκτη του το Μενέλαο ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ, ο οποίος βρήκε χρόνο συμμετοχής για το αγαπημένο του άθλημα, στο διάλειμμα των υποχρεώσεων του από την Εθνική έφηβων. Στη χθεσινή πρώτη ημέρα του τουρνουά, ξεκίνησαν με δύο νίκες με 2-0 επί των Χ. & Α. Δασκαλόπουλο και Αραμπατζή / Π. Κοτσαμπάση.  
Στον πρώτο σημερινό τους αγώνα επιβλήθηκαν των Φ. Δασκαλόπουλου / Παπαηλιόπουλου με 2-0.
Επισκέπτες και κάτοικοι της περιοχής έδωσαν δυναμικό παρών, χθες, πρώτη ημέρα του τουρνουά Beach Volley-South Cup (20-22/7), στο Λιμάνι του Παραλίου Αστρους, στηρίζοντας τις προσπάθειες των αθλητών και απολαμβάνοντας πλούσιο θέαμα. Οι αγώνες της πρώτης ημέρες τελείωσαν γύρω στις 10 το βράδυ. Σήμερα οι αγώνες συνεχίζονται από το πρωί με το ταμπλό των ανδρών, ενώ το μεσημέρι θα ξεκινήσει και το ταμπλό των γυναικών. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα και όλο το πρόγραμμα των αγώνων ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...