Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ / ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Στον Β Όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά κληρώθηκαν οι Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη και πλέον στο Λονδίνο θα αντιμετωπίσουν τις Κινέζες Zhang Xi/ Xue που είναι Νο2 στον κόσμο, τις Ελβετίδες Kuhn/Zumkehr και τις Ρωσίδες Vasina/Vozakova…

Εξαιρετικά αμφίρροποι αναμένονται οι αγώνες της Βίκυς Αρβανίτη και Μαρίας Τσιαρτισάνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου καθώς στην κλήρωση που πραγματοποίησε η FIVBστην Αυστρία και το περιθώριο του τουρνουά του Κλάγκενφουρτ, η τύχη μάλλον δεν ήταν με το μέρος των Ελληνίδων. Ωστόσο οι Ελληνίδες μπορούν να εξασφαλίσουν μια θέση στην πρώτη 2άδα του Ομίλου που δίνει πρόκριση. 

Η Εθνική μας ομάδα τοποθετήθηκε στον Β Όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά όπου επικεφαλής είναι οι Κινέζες Zhang Xi/Xue  που από το Νο 2 της Παγκόσμιας κατάταξης αποτελούν ένα από τα φαβορί για μετάλλιο.

Από εκεί και μετά στον ίδιο Όμιλο έπεσαν και οι Kuhn / Zumkehr από την Ελβετία, ενώ ο Όμιλος έκλεισε με την έλευση των Ρωσίδων Vasina / Vozakova. 

Έτσι αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι αναμετρίσεις του Ομίλου και ιδίως αυτές απέναντι στις Ελβετίδες και Ρωσίδες όπου θα κριθεί η δεύτερη θέση, αν υποθέσουμε πως οι Κινέζες είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά. 

Οι 24 συνολικά ομάδες χωρίστηκαν σε 6 Ομίλους των τεσσάρων ομάδων όπου κάθε ζευγάρι θα δώσει τρεις αγώνες και σύμφωνα με τα αποτελέσματά του θα καταλάβει τις αντίστοιχες θέσεις.

Στην επόμενη φάση θα προκριθούν απευθείας οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι δύο καλύτεροι τρίτοι. Για να συμπληρωθεί η 16αδα, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, θα γίνουν αγώνες play-off ανάμεσα στις υπόλοιπες τέσσερις ομάδες που θα έχουν καταλάβει τις τρίτες θέσεις στους ομίλους τους. Το Ολυμπιακό τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουλίου ως και τις 9 Αυγούστου. 
greekvolley.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...