Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με τον τίτλο των πρωταθλητριών Ελλάδας και τις ευχές όλων των φίλων του αθλήματος που βρέθηκαν στα finals του Πανελληνίου πρωταθλήματος «Masters» του Δήμου Νέστου και όχι μόνο, θα ταξιδέψουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου οι διεθνείς Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη.

Τα «χρυσά» κορίτσια του ελληνικού μπιτς βόλεϊ δικαίωσαν στην Κεραμωτή Καβάλας τον τίτλο του φαβορί επικρατώντας με 2-0 (21-12, 21-16) των φιναλίστ Αθηνάς Παπαφωτίου και Κάταλιν Κις και γνώρισαν την αποθέωση από 1000 περίπου θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες των εγκαταστάσεων του beach bar «Παράλια».


Θέλανε να το διασκεδάσουν

«Ήρθαμε να παίξουμε ελεύθερα και να διασκεδάσουμε. Τα πετύχαμε και τα δύο και κάναμε ένα ευχάριστο διάλλειμα πριν το ταξίδι μας στο Λονδίνο. Πήραμε τον τίτλο και τις ευχές φίλων και συναθλητριών και πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την καλύτερη διάθεση» υποστήριξε λίγο μετά την κατάκτηση του 3ου Πανελλήνιου τίτλου με παρτενέρ την Βίκυ Αρβανίτη και 6ου προσωπικού της η Μαρία Τσιαρτσιάνη.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις της συμπαίκτριας της, Βίκυ Αρβανίτη που συνολικά βρέθηκε για 5η φορά στην καριέρα της στον θρόνο του ελληνικού μπιτς βόλεϊ. «Θέλαμε να φύγουμε από εδώ με την καλύτερη ψυχολογία και να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια, αν και παίξαμε τελείως διαφορετικά από όπως συνηθίζουμε» τόνισε η Vickynha.


Τι κι αν ηττήθηκαν στον τελικό από τις πανίσχυρες διεθνείς, η Αθηνα Παπαφωτίου και η Κάταλιν Κις πανηγύρισαν το παρθενικό τους ασημένιο μετάλλιο σε τελική φάση, σαν να πήραν μία ακόμη κούπα.


«Είμαστε πολύ χαρούμενες, κάναμε ότι μπορούσαμε. Είναι το πρώτο μου μετάλλιο και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα’ ναι το τελευταίο» δήλωσε ικανοποιημένη η Αθηνά Παπαφωτίου, που σε ένα ακόμη τουρνουά είχε τη συμπαράσταση των οπαδών της ΑΕΚ. Από την πλευρά της η Κάταλιν Κις δήλωσε ευχαριστημένη «με τόση λίγη προετοιμασία. Εκτός από το τουρνουά στο Σχοινιά, που δεν πήγαμε καλά, σε όλα τα άλλα δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας και έχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης. Το σίγουρο είναι πως παίζουμε μπιτς βόλεϊ για να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε. Τώρα σειρά έχουν για μας ξεκούραση και διακοπές»


Χάλκινες ανευ αγώνα οι Κύπριες Κωνσταντίνου/Αγγελοπούλου

Στον μικρό τελικό οι Κύπριες πρωταθλήτριες Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριώτα Αγγελοπούλου κατέκτησαν άνευ αγώνα το χάλκινο μετάλλιο, έπειτα από τη δήλωση τραυματισμού της Κατερίνας Νικολαϊδου λίγο πριν τον αγώνα. Έτσι προς τέρψιν των θεατών παίχθηκε απλά ένας αγώνας επιδείξεως ανάμεσα στις Κύπριες πρωταθλήτριες και των Αθηνάς Δηλαβέρη και Γιούλης Παρασκάκη, που προσεχώς θα αγωνιστούν ως δίδυμο σε ευρωπαϊκό τουρνουά της CEV στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

«Κάναμε ήττες στον όμιλο κάτι που μας έφερε αντιμέτωπες στα ημιτελικά με τις Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη, αν και τις θέλαμε στον τελικό. Είμαστε πάντως ικανοποιημένες από την τρίτη θέση και εύχομαι περαστικά στην Κατερίνα» δήλωσε η «χάλκινη» Αγγελοπούλου, ενώ η συμπαίκτρια της, Κωνσταντίνου τόνισε: «ο στόχος μας επιτεύχθηκε αν και δεν ξεκινήσαμε καλά στο τουρνουά. Είναι γεγονός πάντως πως περάσαμε πολύ όμορφα στην Κεραμωτή, ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός και γενικά η φετινή σεζόν έκλεισε με μία ακόμη υπέροχη διοργάνωση. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε και οι δύο για τις υποχρεώσεις μας στη σάλα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...