Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

BEACH VOLLEY KAI CELEBRITIES

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Beach Volley, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στην παραλία του Αλμυρού.


Σ΄ένα μοναδικό τοπίο φυσικού κάλλους, ανάμεσα στην μεγάλη οργανωμένη παραλία και στην έξοδο του Αλμυρού ποταμού, εκεί που βρίσκεται ο προστατευόμενος υδροβιότοπος, φιλοξενήθηκε το τουρνουά του beach volley υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου και την συνεργασία των βασικών χορηγών της διοργάνωσης Gillette και τα ξενοδοχεία Hermes Hotel, Coral Hotel, Mirabello Beach and Village.

Το σπουδαίο αθλητικό γεγονός παρουσίασαν και πλαισίωσαν «η ψυχή της διοργάνωσης» Βαγγέλης Πολυμερόπουλος - Fitness Editor Prevention & Men's Health Magazines,  η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο»  Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης και ο Δημήτρης Μενούνος και όπως μας είπαν απόλαυσαν ένα υπέροχο τριήμερο στον Άγιο Νικόλαο κάτω από τον καυτό ήλιο με πολύ σημαντικούς αθλητές και ερασιτέχνες του πολυαγαπημένου τους καλοκαιρινού αθλήματος. Δήλωσαν ακόμα ότι το τουρνουά είχε πολύ καλούς παίχτες, παρακολούθησαν beach volley υψηλού επιπέδου αλλά κυρίως τους συγκίνησε η ιδέα της αλληλεγγύης για την ενίσχυση των τριών Ιδρυμάτων της περιοχής.

Οι νικητές του τουρνουά είναι οι Κώστας Kογκαλίδης και  Νίκος Μαρμαρινός, τη 2η θέση κατέλαβαν οι Μανώλης Βιδάκης  και Γιάννης Μονιάκης , την 1η θέση γυναικών κατέκτησαν οι Ραφαέλλα  και  Ελεάννα Χατζάκη, τη 2η θέση κατέλαβαν οι Άννα Κουμβάκη και  Σοφία Πάϊκου.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...