Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Κ-23 Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ. ΑΛΛΑ 2 ΜΕΤΑΛΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

Τρία μετάλλια, ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο, ήταν η σπουδαία συγκομιδή της εθνικής ομάδας κωπηλασίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών, που ολοκληρώθηκε στο Τρακάι της Λιθουανίας.
 
Η επιτυχία της ελληνικής κωπηλασίας λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αν συνυπολογίσει κανείς ότι στη διοργάνωση πήραν μέρος μόλις έξι πληρώματα, εκ των οποίων τα πέντε μπήκαν σε τελικό και τα τρία ανέβηκαν στο βάθρο.
Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Σπύρος Γιάνναρος, που τερμάτισε πρώτος στο σκιφ ελαφρών βαρών.
Τα κορίτσια του διπλού σκιφ, η Ελένη Διαμάντη και η Κατερίνα Νικολαΐδου, κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο, ενώ οι αγώνες έκλεισαν ιδανικά για τα ελληνικά κουπιά με το χάλκινο μετάλλιο του Διονύση Αγγελόπουλου στο σκιφ των ανδρών.
Δυο ακόμη πληρώματα έφτασαν ως τους τελικούς των αγωνισμάτων τους, το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών με τους Γιώργο Κόνσολα - Νίκο Αφεντούλη και η δίκωπος άνευ με τους Απόστολο Λαμπρίδη - Κωνσταντίνο Χρηστομάνο, που τερμάτισαν αμφότεροι στην 6η θέση.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...