Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ / ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Η ήττα των Βελγίδων Μούχα/Χιέλεν από τις Αμερικανίδες Κέσι/Ρος στο 2ο γύρο του Γκραν Σλαμ της Ρώμης σφράγισε την πρόκριση της Μαρίας Τσιαρτσιάνη και της Βίκυς Αρβανίτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
 
Το ελληνικό δίδυμο είχε καταλάβει το μεσημέρι της Παρασκευής τη 17η θέση στην ιταλική πρωτεύουσα και μόνο οι Μούχα/Χιέλεν απειλούσαν να τις προσπεράσουν στην Ολυμπιακή κατάταξη.
Ωστόσο, η ήττα τους με 0-2 (16-21, 20-22) από τις Κέσι/Ρος δεν τους επέτρεψε να μαζέψουν τους βαθμούς που χρειάζονταν κι έτσι το τελευταίο "χρυσό" εισιτήριο για το Ολυμπιακό τουρνουά κατέληξε στα χέρια των Ελληνίδων.
Αυτή θα είναι η τρίτη συμμετοχή της Βίκυς Αρβανίτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και μάλιστα με τρίτη διαφορετική συμπαίκτρια, αφού το 2004 είχε αγωνιστεί μαζί με τη Θάλεια Κουτρουμανίδου και το 2008 με τη Βάσω Καραντάσιου
Από την άλλη, η Μαρία Τσιαρτσιάνη θα εμφανιστεί για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακό τουρνουά, μετά το Πεκίνο, όπου είχε συμπαίκτρια τη Θάλεια Κουτρουμανίδου.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...