Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ

Οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη νίκησαν με απίστευτη ανατροπή τις Κέλερ/Ζούντε και συνεχίζουν στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Χάγης.
 
Το ελληνικό δίδυμο (Νο19 του ταμπλό) έχασε στις λεπτομέρειες το 1ο σετ (21-23) από τις Γερμανίδες (Νο11), κατέκτησε με συγκλονιστικό τρόπο το 2ο, που κρίθηκε στους... 39 πόντους (39-37), ενώ με ασύλληπτη ανατροπή επικράτησε στο τάι μπρέικ, μετατρέποντας το 5-10 σε 18-16.
Έτσι, οι Ελληνίδες μπήκαν στην 8άδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ο επόμενος αγώνας τους είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι του Σαββάτου.
Εκεί θα έχουν την τεράστια ευκαιρία να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις Τσέχες Μπονερόβα/Ερμανόβα (Νο23), οι οποίες έκαναν τη μεγάλη έκπληξη, αποκλείοντας με 2-1 (21-15, 19-21, 16-14) τις συμπατριώτισσές τους, Κολοτσόβα/Σλουκόβα (Νο2).
Σημαντικό για τις Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη είναι επίσης το γεγονός ότι στη διοργάνωση δεν συνεχίζουν οι Αυστριακές Μοντανιόλι/Χάνσελ (κατετάγησαν 9ες), καθώς είναι βασικές ανταγωνίστριες των Ελληνίδων στο κυνήγι της τελευταίας θέσης που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...