Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Α2 Η ΕΑ ΠΑΤΡΑΣ

H EAΠ στο τοπικό!
Σοκ προκαλεί στο ελληνικό βόλεϊ η απόφαση της διοίκησης της ΕΑΠ να μην συγκροτήσει ομάδα ούτε στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών και να υποβιβαστεί στο τοπικό Πελοποννήσου. Η διοίκηση της ΕΑΠ έστειλε επιστολή στην ΕΟΠΕ με την οποία ενημερώνει πως δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Με βάση τους κανονισμούς υποβιβάζεται στο τοπικό. Την επιστολή υπογράφει ο πρόεδρος Μανώλης Ρογδάκης.
Η απόφαση του, όμως, προκαλεί ήδη αντιδράσεις. «Βιαστική και προσβλητική για την ιστορία του συλλόγου» χαρακτηρίζει την απόφαση το μέλος του ΔΣ Τάκης Αντωνόπουλος.
volleynews.gr
Σημείωση drapetsonavolley: Σίγουρα αποτελεί μια δυσάρεστη είδηση για το ελληνικό βόλεϊ, όχι μόνο γιατί πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα η οποία διακρινόταν μέχρι πέρσι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και γιατί φανερώνει τη γύμνια που επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό. Δε θα κρίνουμε την απόφαση της ΕΑΠ, αλλά ίσως οι άνθρωποι της έχουν δει πιο μακρυά από μας.
Πάντως σε κάθε περίπτωση, η αποχώρηση αυτή ευνοεί το σύλλογο μας, γιατί τώρα θα έχουμε έναν αντίπαλο λιγότερο στη μάχη που θα δώσουμε για την αποφυγή του υποβιβασμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...