Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μετά τις προγραμματισμένες συναντήσεις ανάμεσα στην Ε.Ο.ΠΕ. και εκπροσώπους των σωματείων της Α1 Γυναικών, Α2 Ανδρών και Α2 Γυναικών, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας που συνεδρίασε την Τρίτη 29/5/2012, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: Εγκρίθηκε το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών για την περίοδο 2012-2013, το οποίο θα διεξαχθεί σε τρεις ομίλους των 12 ομάδων. Από τους τρεις ομίλους στα τοπικά πρωταθλήματα θα υποβιβαστούν οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τρεις τελευταίες θέσεις (10ος, 11ος, 12ος), ενώ όσον αφορά τον τρόπο ανόδου, αυτός θα καθοριστεί μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης με την ΕΣΑΠ σχετικά με το πόσες ομάδες (2 ή 3) θα μπορούν να ανέβουν στην Α1 της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.

Τον 1ο όμιλο αποτελούν 9 ομάδες της Αττικής και οι ΣΦΠ Χανίων, ΓΕ Ηρακλείου, ΟΦΗ.


Τον 2ο όμιλο αποτελούν 5 ομάδες της Αττικής και οι ΕΑ Πατρών, ΓΕ Παναχαϊκή, ΑΣ Αίας Μαλεσίνας, ΑΕΠ Ολυμπιάς, ΑΣΠ Ερμής, ΑΠΣ Φθία Λαμίας, Ιωνικός Σάμου.


Τον 3ο όμιλο αποτελούν οι: ΜΓΣ Απόλλων, ΑΟ Ορεστιάδος, ΣΠΑ Καρδίτσας, ΜΕΝΤ, ΑΣ Ελπίς, ΑΜΟ Γαλαξίας, ΧΑΝΘ, ΓΣ Μέγας Αλέξανδρος, ΑΠΣ Αίας, ΓΕ Αλεξανδρούπολης, ΣΦΚ Πιερικός, ΑΓΣ Ιωαννίνων.


Οι ομάδες της Αττικής που θα τοποθετηθούν στον 1ο και 2ο όμιλο, κατόπιν κλήρωσης που θα γίνει στις αρχές Ιουνίου είναι οι εξής: ΓΣ Πανελλήνιος, ΑΟ Οδυσσέας, ΑΣΠ Μεταμόρφωσης, ΑΟ Παλλήνη, ΑΟ Ταταύλα, ΑΕΚ, Εθνικός ΟΦΠΦ, ΑΣ Ιωνικός, ΑΟΝ Αργυρούπολης, ΑΣ Πανερυθραϊκός, ΑΟΠ Μοσχάτου, ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών, ΑΚ Ζωγράφου, ΔΑΣ Δραπετσώνας.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας που θα έχει κοινό σύστημα διεξαγωγής σε άνδρες και γυναίκες, θα γίνει σε επίπεδο Ενώσεων. Στη Β’ φάση θα ενσωματωθούν οι ομάδες Α2 Εθνικής Κατηγορίας και στην Γ’ φάση οι ομάδες της Α1 ανδρών –γυναικών αντίστοιχα. Στις περιπτώσεις όπου θα αγωνίζονται ομάδες διαφορετικών κατηγοριών, γηπεδούχος θα είναι εκείνη της χαμηλότερης κατηγορίας. Η δήλωση είναι προαιρετική, αλλά σε περίπτωση που ένα σωματείο δηλώσει συμμετοχή και τελικά δεν λάβει μέρος στους αγώνες, θα υπόκειται κυρώσεις (-3 βαθμούς από το πρωτάθλημα της αντίστοιχης κατηγορίας).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...