Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ''VOLLEY 2012'' ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη συνάντηση εκπροσώπων της κίνησης VOLLEY 2012 με τα σωματεία της ΕΣΠΕΔΑ. Εκ μέρους της κίνησης, μίλησε ο Γιώργος Μελισσουργός, παραθέτοντας τα προβλήματα του Ελληνικού βόλεϊ, τονίζοντας ότι όραμα της κίνησης είναι το βόλεϊ και μόνο το βόλεϊ και όχι οι αντιπαραθέσεις. Τον λόγο πήρε ο Θανάσης Μαργαρίτης που ανέλυσε τα θέματα της ανάπτυξης και των Εθνικών ομάδων, ενώ ο Σπύρος Νικολάκης, αναφέρθηκε στα Πρωταθλήματα και την αναδιάρθρωση αυτών.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν  όχι μόνο παράγοντες αλλά και αθλητές, προπονητές, και όσοι ήθελαν να καταθέσουν τις απόψεις τους. Ακολούθησε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων από όλους και δόθηκε η υπόσχεση ότι τέτοια συνάντηση θα ξαναγίνει , καθώς είναι χρήσιμη. Η Κίνηση VOLLEY 2012 θα συνεχίσει τις συναντήσεις και με άλλες Ενώσεις, προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους που θέλουν το καλό του βόλεϊ.
volley2012.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...