Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΟΙ MATISSE ΜΕ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΣΤΟ GAGARIN 205

 Οι Matisse, μια από τις πιο επιτυχημένες ποπ μπάντες της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής επιστρέφει στο Gagarin με νέο δίσκο το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012.

Στη λίστα των, όχι πολλών, αγγλόφωνων συγκροτημάτων που καταφέρνουν να επιβιώνουν χρόνια κάνοντας τη μουσική που αγαπούν οι ίδιοι, και να κερδίζουν μάλιστα όλο και μεγαλύτερο κοινό επειδή, μακριά από ελίτ ενοχές, επιδιώκουν να απευθύνονται σε όλους, σημειώστε και τους Matisse. Ξεκινώντας το 2000, και παίζοντας καλή ποπ όταν μεσουρανούσε το «ελληνικό ροκ», οι Matisse επιμένουν για χρόνια στις κομψές μελωδίες και την προσεγμένη παραγωγή και ενσωματώνουν χωρίς κανέναν δισταγμό στα κομμάτια τους ό,τι στοιχεία τους αρέσουν, και που μερικές φορές δεν θα περίμενε κανείς: θυμάστε τις συμμετοχές των Johnette Napolitano (Concrete Blonde) και  Lenka στο Rock ‘n Roll Mafia.

Τα 12 χρόνια και τα 4 άλμπουμ τους έχουν βρει τους Matisse σε περιοδεία σε μικρά και μεγαλύτερα venues στη Βρετανία, lifestyle events με ετερόκλητο κοινό, live στην περιφέρεια – φέτος επιστρέφουν με τον Άρη Σιαφά, τον φυσικό κατά πολλούς frontman του συγκροτήματος στα φωνητικά, για να κάνουν μια ακόμα στροφή, αυτή τη φορά back to basics με προορισμό κάπως πιο ροκ, στάσεις στα 60s και τα ελληνικά ηχοχρώματα και άξονα έναν λυρικό και μετρημένο indie crooner που έλειψε σε πολλούς.


Το Σάββατο 2 Ιουνίου το Gagarin φιλοξενεί την παρουσίαση του Paper Door, του οποίου η παραγωγή έκανε ο Greggy K στο στούντιό του στην Κυψέλη και κυκλοφορεί από την Columbia. Τραγούδια από τους προηγούμενους δίσκους και απροσδόκητες διασκευές φυσικά δεν θα λείψουν από το σετ της μπάντας, που μετατρέπει την παρουσίαση του δίσκου σε μια γιορτή, σχεδόν ένα μίνι φεστιβάλ με τη συμμετοχή καλεσμένων στα αλήθεια ετερόκλητων, που τη μουσική τους ακούνε και εκτιμούν οι Matisse.


Μαζί τους, λοιπόν, θα μοιραστούν τη σκηνή του Gagarin οι Wise Lines, Keyser Söze και Daughter.


Παρουσίαση του Paper Door
Special Guests: Wise Lines, Keyser Soze, Daughter



Info

Τοποθεσία Gagarin205, Λιοσίων 205, Αθήνα
Ημερομηνία Σάββατο 2 Ιουνίου 2012. Doors Open: 20.30
Τιμές εισιτηρίων 10 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων Ticket House (Πανεπιστημίου 42), και ηλεκτρονικά στο www.ticketpro.gr και http://matissegagarin.eventbrite.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...