Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ CHALLENGE CUP ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Διομήδης Άργους κατέκτησε το Challenge Cup στην Ελβετία, παρά την ήττα με 22-20 από τη Βάκερ Τουν!
 
Ο Διομήδης Άργους ανέβηκε στην κορυφή των Άλπεων και εκεί τον περίμενε ένα σπάνιο... λουλούδι, ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο! Και η θέα από την υψηλότερη κορυφή της Ευρώπης.
 Η ομάδα του Άργους έγραψε ιστορία στην ελβετική πόλη Τουν, κατακτώντας το Challenge Cup, τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας γνώρισαν γλυκιά ήττα από τη Βάκερ Τουν με 22-20 στο δεύτερο τελικό στο Του, αγώνας στον οποίο έσπασαν καρδιες. Στον πρώτο τελικό στο Λουτράκι οι "Λύκοι" είχαν νικήσει με 26-23.


Τα τελευταία δευτερόλεπτα
Περισσότεροι από 60 Έλληνες έγιναν μάρτυρες της μεγαλύτερης επιτυχίας του ελληνικού χάντμπολ σε συλλογικό επίπεδο. Παίκτες και οπαδοί, αγκαλιασμένοι στο τέλος του αγώνα, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.
 Το ελβετικό κοινό αποθέωσε τους νικητές στο τέλος της αναμέτρησης. Ο Διομήδης Άργους είναι η πρώτη ομάδα από την ελληνική περιφέρεια που κατακτάει ευρωπαϊκό τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...