Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Ο σύλλογος μας προσπαθώντας να έχει θετική παρουσία στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία θα είναι πρωτόγνωρη για μας, γιατί θα αγωνιστούμε σε Εθνικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά στη μικρή μας ιστορία, συνεχίζει τις προπονήσεις - μετά από διάλλειμα μιας εβδομάδας - με στόχο τη μη αδρανοποίηση των αθλητών, την καλύτερη προσαρμογή στα νέα δεδομένα, στη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, αλλά και για να δοθεί η ευκαιρία στον προπονητή μας κ. Δημήτρη ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ, να δει αγωνιζόμενους αθλητές οι οποίοι μας ενδιαφέρουν ή και ενδιαφέρονται οι ίδιοι, που θα στελεχώσουν το δυναμικό μας στο πρωτάθλημα της Α2 αντρών.
Για το λόγο αυτό απευθύνουμε πρόσκληση, σε όσους αθλητές ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα μας, να έρθουν στις προπονήσεις του τμήματος οι οποίες διεξάγονται κάθε Δευτέρα στις 19:00, Τρίτη στις 20:30 και Πέμπτη στις 20:30, στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Δραπετσώνας (Ρήγα Φεραίου & Κουντουριώτη). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...