Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή το 1ο για φέτος τουρνουά μίνι βόλεϊ του συλλόγου μας, στο οποίο συμμετείχε και η ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ.
Στο τουρνουά τα 34 κορίτσια της Δραπετσώνας και τα 30 των Αμπελοκήπων, για 4 ολόκληρες ώρες, αγωνίστηκαν σε τουλάχιστον 6 αγώνες η κάθε τριάδα και απέδειξαν ότι η δουλειά που γίνεται αποδίδει καρπούς. Ενθουσίασαν με την απόδοση τους και στις περισσότερες περιπτώσεις φαινόταν ότι το φιλέ ήταν πολύ χαμηλό και το γήπεδο πολύ μικρό γι αυτές.
Μετά το τέλος των αγώνων μίνι, πραγματοποιήθηκε και αγώνας 6Χ6 προπονητικού χαρακτήρα, χωρίς να κρατηθεί σκορ. 
Η ευχαρίστηση ήταν αποτυπωμένη στα πρόσωπα όλων των κοριτσιών, αλλά και στους προπονητές, γονείς και διοικούντες και αυτός είναι ένας απ΄ τους λόγους που δε συμμετέχουμε εδώ και χρόνια στα μεγάλα τουρνουά μίνι βόλεϊ, που διοργανώνονται γιατί εκεί η ταλαιπωρία και οι ώρες που απαιτούνται είναι μεγάλες με μικρή απόδοση, αφού εκεί τα παιδιά αγωνίζονται 2-3 αγώνες το πολύ, ενώ σε διοργανώσεις 2-3 συλλόγων το αποτέλεσμα είναι θετικότατο.
Για το επόμενο Σαββατοκύριακο, θα επιδιωχθεί, να διεξαχθεί ανάλογη διοργάνωση. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...