Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ

Marleen van Iersel
Την ήττα με 1-2 από τις Ολλανδές Κάιζερ/Φαν Ίερσελ γνώρισαν οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη στο δεύτερο αγώνα τους για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Χάγης.

Το ελληνικό δίδυμο (Νο 19 του ταμπλό) ηττήθηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο του ομίλου C, με θύτες τις Κάιζερ/Φαν Ίερσελ (Νο3), που επικράτησαν με 2-1 (13-21, 21-12, 15-8).
Αυτή η ήττα, σε συνδυασμό με τη νίκη στον πρώτο αγώνα, φέρνει τις Ελληνίδες στη 2η θέση του ομίλου μέχρι στιγμής, ενώ απομένει ο αγώνας με τις Νορβηγές Κόνγκσχαβν/Τρέλαντ (Νο30) το απόγευμα της Πέμπτης (17:20 ώρα Ελλάδος).
Οι Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη χρειάζονται οπωσδήποτε ένα σετ, προκειμένου να μην τερματίσουν στην 4η θέση του ομίλου, καθώς μία ενδεχόμενη ήττα με 0-2, τις αφήνει εκτός συνέχειας.
Οι ελπίδες για την 1η θέση του ομίλου, που οδηγεί απευθείας στο 2ο γύρο, έχουν χαθεί για το ελληνικό δίδυμο, καθώς ακόμα κι αν επικρατήσουν με 2-0 και την ίδια ώρα οι Ελβετίδες Γκρέσλι/Γκορίτσανετς (Νο14) νικήσουν με 2-1 τις Ολλανδές, στην τριπλή ισοβαθμία που θα δημιουργηθεί, έχουν αρνητική διαφορά πόντων.
Επομένως, στόχος τους είναι να καταλάβουν είτε τη 2η είτε την 3η θέση, που θα τους δώσει το δικαίωμα να αγωνιστούν στον 1ο γύρο των νοκ άουτ αγώνων.
Βαθμολογία (σε 2 αγώνες)
1. Κάιζερ/Φαν Ίερσελ 4 (4-1)
2. Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη 3 (3-3)
3. Γκρέσλι/Γκορίτσανετς 3 (3-2)
4. Κόνγκσχαβν/Τρέλαντ 2 (0-4)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...