Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΔΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ

Οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης ξεκίνησαν με νίκη στα προκριματικά του Όπεν της Πράγας. Αποκλεισμός για τους Μάνο Ξενάκη και Φερνάντο Μπιλλήρη.
 
Με το δεξί ξεκίνησαν οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης στο Όπεν της Πράγας, καθώς επικράτησαν με 2-0 (21-17, 21-11) των Ουκρανών Πόποβιτς/Πρόνιν (Νο 38 των προκριματικών).
Το ελληνικό δίδυμο (Νο 27) θα έχει δύσκολο έργο στο 2ο προκριματικό γύρο, καθώς θα αναμετρηθεί με τους Βραζιλιάνους Άρλεϊ/Εβάντρο (Νο 6).
Αντιθέτως, δεν τα κατάφεραν στο εναρκτήριο παιχνίδι τους οι Μάνος Ξενάκης και Φερνάντο Μπιλλήρης (Νο 47), οι οποίοι ηττήθηκαν με 0-2 (12-21, 16-21) από τους Γερμανούς Μπέκερμαν/Ουρμπάτσκα (Νο 18) και κατετάγησαν 57οι, μία θέση που τους δίνει 6 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.

Αποκλεισμός στο 2ο προκριματικό γύρο του Όπεν της Πράγας για τους Γιώργο Κοτσιλιάνο και Νίκο Ζουπάνη, που ηττήθηκαν με 0-2 από τους Βραζιλιάνους Άρλεϊ/Εβάντρο.
Μέχρι το 2ο προκριματικό έφτασαν στην Πράγα οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης.
Το ελληνικό δίδυμο (Νο 27 των προκριματικών) είχε δύσκολο έργο απέναντι στους Βραζιλιάνους Άρλεϊ/Εβάντρο (Νο 6), αλλά έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, χάνοντας και τα δύο σετ στις λεπτομέρειες.
Τελικά οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν με 2-0 (24-22, 21-17), αφήνοντας τους Έλληνες στην 41η θέση, με έπαθλο 18 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...