Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ 3-2 ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ CONTINENTAL CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μέσω του "χρυσού" σετ εξασφάλισαν οι Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη και Ρουμπάνη/Παπαγεωργίου την πρόκριση στον τελικό της ημιτελικής φάσης του Continental Cup. Με το ένα πόδι στην τελική φάση του Ιουνίου.
 
Οι Πολωνές αποδείχθηκαν δύσκολο εμπόδιο για τα ελληνικά δίδυμα, αφού μόνο Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη πέτυχαν νίκες, ενώ οι Ρουμπάνη/Παπαγεωργίου ηττήθηκαν και στους δύο αγώνες τους.
Ωστόσο, στο "χρυσό" σετ, οι Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη νίκησαν με 15-10 τις Κολοζίνσκα/Μπζόστεκ και έδωσαν το εισιτήριο στην Ελλάδα για τον τελικό.
Εκεί, θα αντιμετωπίσουν τις Τσέχες, οι οποίες πέρασαν εύκολα με 3-0 επί των Ιταλίδων. Μάλιστα, η πρόκριση της Τσεχίας φέρνει ακόμα πιο κοντά την Ελλάδα στην τελική φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στη Ρωσία, αφού τα δύο δίδυμα (Κολοτσόβα/Σλουκόβα και Κλαπαλόβα/Χαγιετσκόβα) βρίσκονται ήδη στο top-16 της παγκόσμιας κατάταξης και πιθανότατα θα εξασφαλίσουν απευθείας πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Επομένως, ακόμα και να ηττηθούν οι Ελληνίδες στον τελικό του Σαββάτου, πιθανότατα να βρεθούν στην τελική φάση.
Τα αποτελέσματα:
Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη - Κοτσιόλεκ/Μπάραν 2-0 (21-15, 21-9)
Ρουμπάνη/Παπαγεωργίου - Κολοζίνσκα/Μπζόστεκ 0-2 (14-21, 17-21)
Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη - Κολοζίνσκα/Μπζόστεκ 2-0 (21-10, 21-18)
Ρουμπάνη/Παπαγεωργίου - Κοτσιόλεκ/Μπάραν 1-2 (21-14, 17-21, 13-15)
Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη - Κολοζίνσκα/Μπζόστεκ 15-10
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...