Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ Α2 ΑΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2012-13

Με τους αγώνες μπαράζ της Ζ΄ Περιφέρειας (νησιά Αιγαίου) που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο, συμπληρώθηκαν και οι 36 ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 αντρών για την περίοδο 2012-13.
Αυτές, είναι:
ΕΑ ΠΑΤΡΑΣ και ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ που υποβιβάστηκαν από την Α1.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΠΑΛΛΗΝΗ, ΤΑΤΑΥΛΑ, ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ που παρέμειναν στην Α2.
ΑΕΚ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ., ΧΑΝΙΑ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΚΟΛΛΕΓΙΟ, ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΑΣ, ΜΕΝΤ, ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΧΑΝΘ, Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ που ανέβηκαν από τη Β΄ Εθνική.
Και οι 10 πρωταθλητές Ενώσεων:
ΑΘΗΝΑ: ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: ΕΡΜΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
ΑΙΓΑΙΟ: ΙΩΝΙΚΟΣ ΣΑΜΟΥ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΘΡΑΚΗ - ΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΓΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΡΗΤΗ: ΟΦΗ 
Σύνολο 36 ομάδες, οι οποίες μάλλον θα χωριστούν σε 3 όμιλους των 12 ομάδων ο κάθε ένας. Δύο στο Νότο και ένας στο Βορρά.
Έτσι λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε μια πρώτη σκιαγράφιση για τους πιθανούς αντίπαλους της ομάδας μας.
Στο Νότο λοιπόν και αντίπαλοι μας, μπορούν να κληρωθούν 11 από τις εξής ομάδες:
ΕΑ ΠΑΤΡΑΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΠΑΛΛΗΝΗ, ΤΑΤΑΥΛΑ, ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΑΕΚ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. Φ., ΧΑΝΙΑ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΚΟΛΛΕΓΙΟ, ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΑΣ, ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΕΡΜΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΙΩΝΙΚΟΣ ΣΑΜΟΥ, ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ, ΟΦΗ. Σύνολο 23 ομάδες με τη Δραπετσώνα 24 και μένουν οι υπόλοιπες 12 που θα συγκροτήσουν τον όμιλο του Βορρά.
Κάποιες απ΄ αυτές τις ομάδες (10), είναι από την Περιφέρεια, οπότε θα έχουμε ταξίδια με πιθανές πόλεις να μας φιλοξενήσουν, να είναι οι: Πάτρα, Χανιά, Μαλεσίνα, Ηράκλειο, Σάμος και Λαμία, οπότε θα έχουμε σίγουρα 5 μετακινήσεις.
Επειδή πολλά ακούγονται στο χώρο μας, για ομάδες οι οποίες ίσως δε δηλώσουν συμμετοχή, εμείς δε μπαίνουμε σ΄ αυτές τις λογικές και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα σε όλους τους τομείς, ώστε να είμαστε έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση που καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε για πρώτη φορά στη μικρή ιστορία μας, με κύριο μέλημα και στόχο να μην ξαναγυρίσουμε στο τοπικό πρωτάθλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...