Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΙΓΚ ΑΝΤΡΩΝ

Κατερίνη: Του Αντώνη Αραβαντινού
Ανώτερη και πιο έτοιμη η Ισπανία νίκησε την Εθνική Ανδρών στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων που έγινε στην Κατερίνη για την 1η ημέρα της 1ης εβδομάδας του Ευρωπαϊκού Λιγκ που ξεκίνησε στην Κατερίνη. Παρουσία 800 θεατών η ελληνική ομάδα σαφώς ανέτοιμη
και χωρίς δύναμη σε σερβίς και επίθεση δε μπόρεσε να παρακολουθήσει το παιχνίδι των Ισπανών που χωρίς να είναι εντυπωσιακοί νίκησαν εύκολα 3-0. Η ελληνική ομάδα είχε ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση μόλις 38%, ενώ ο Λεώνης μετά το 2ο σετ άλλαξε πασαδόρο και διαγώνιο βάζοντας τους Τερζή, Καριπίδη στη θέση του Στιβαχτή που έκανε ντεμπούτο ως βασικός αλλά και του μοναδικού καθαρόαιμου διαγώνιου Χρήστου Μπέλλου που ήταν εκτός φόρμας. Και στα τρία σετ η ελληνική ομάδα ακολουθούσε στο σκορ. Η Ισπανία πίεσε με το σερβίς και είχε γρήγορες και πολλές επιθετικές λύσεις με τους Πέρεζ, Ντελγκάδο να δουλεύουν στο ρελαντί και να κερδίζουν τους πόντους όποτε χρειάστηκαν.


Η ελληνική ομάδα απέχει πολύ μακριά από ένα αξιοπρεπές επίπεδο και θα χρειαστεί δουλειά και αγώνες για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική με ομάδες που κάποτε ήταν σχεδόν ισοδύναμη.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-20, 25-19) σε 83΄

*Οι πόντοι της Ισπανίας προήλθαν: 7 άσσοι, 39 επιθέσεις, 9 μπλοκ, 25 λάθη αντιπάλων και της Ελλάδας: 1 άσσος, 30 επιθέσεις, 6 μπλοκ, 22 λάθη αντιπάλων. Διαιτητές: Λαζάρεβιτς, Νισαντζίογλου.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Μουνόθ Μπενίτεζ): Ερνάν Ρουπέρεζ 3π., Νάδα 9, Ντελγκάδο Εσκιρμπάνο 14, Σουγκράνες 3, Φερναντέζ 7, Πέρεζ 14 / Λένας (λ. - 60% υπ.), Αλτάγιο 1, Ροντρίγκεζ 1, Ροκαμόρα 3, Βιτσιάνα Μέρα.

ΕΛΛΑΔΑ (Λεώνης): Μπέλλος 4π., Πετρέας 9, Σμαραγδής 8, Στιβαχτής, Κυριακίδης 5, Ριζόπουλος 6 / Παπαδημητρίου (λ. - 65% υπ.), Παπαδημητρίου Θ., Σαρικεϊσογλου, Σουλτανόπουλος 1.
volleynews,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...