Τρίτη 24 Απριλίου 2012

GREEKVOLLEY.COM: Η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΣΤΗΝ Α2

Ανέβηκε στην Α2 κατηγορία η Δραπετσώνα λίγο πριν το τέλος, καθώς σήμερα επικράτησε με 3-1 επί της Νέας Περάμου Κυζικος στην 9η αγωνιστική της ΕΣΠΕΔΑ, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.
drapetsona-nea peramos
Η Δραπετσώνα ξεκίνησε πάρα πολύ καλά και πήρε εύκολα το πρώτο σετ με αέρα νικητή χωρίς να απειληθεί καθόλου από τη Νέα Πέραμο που φάνηκε να τα είχε χάσει και απλά παρακολουθούσε το σετ. Η Νέα Πέραμος στο δεύτερο σετ ανέβηκε και κόντραρε στα ίσα τη Δραπετσώνα που έκανε κάποια λάθη, με αποτέλεσμα να πάρει το σετ αφού είχε βελτιωθεί αισθητά σε όλους τους τομείς.
Στη συνέχεια η Δραπετσώνα ανέβασε πάλι ρυθμούς κι έκανε ένα σετ σχεδόν όπως το πρώτο με αέρα και ρυθμό κατάφερε να επικρατήσει εύκολα. Στο τέταρτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πολύ κοντά καθώς η Νέα Πέραμος βρήκε πιο εύκολα διεξόδους στις επιθέσεις της, πάλευε κάθε μπαλιά και έγινε πραγματικά ένα πολύ ανταγωνιστικό σετ που ωστόσο κατέληξε στη Δραπετσώνα με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη καθώς σφράγισε με αυτό τον τρόπο την άνοδο στην Α2 κατηγορία.
Μετά το τέλος του αγώνα και των πανηγυρισμών (είχε διοργανωθεί μια μίνι φιέστα), έγινε απονομή του κυπέλλου.
greekvolley.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...