Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥ ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Την απόφαση του να μην κατέβει ο ΣΠΑ Καρδίτσας στο παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αμαρουσίου που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 28/4 για το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ στο Μαρούσι,, πήρε το Δ.Σ της ομάδας και με ανακοίνωση εξηγεί τους λόγους της απόφασης...
Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Η διοίκηση οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδιαφορία που επιδεικνύει  η Γ.Γ.Α η όποια δεν έχει καταβάλει επιχορήγηση όχι μόνο για τη φετινή χρόνια αλλά και για τα προηγούμενα έτη.

Ένδειξη διαμαρτυρίας  κατά της πολιτείας η όποια δεν ενδιαφέρεται για την προώθηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού  που αποτελεί στήριγμα για τη νεολαία μας. αντίθετα, ενισχύει και επικροτεί τον επαγγελματικό «αθλητισμό» ο όποιος  δεν έχει να προσφέρει τίποτε παρά μίσος, φανατισμό και αλληλοκατηγορίες για αδιαφάνεια.

Ένδειξη διαμαρτυρίας  κατά των βουλευτών του νομού μας οι όποιοι δε στήριξαν την ομάδα μας. μια ομάδα που προσφέρει ψυχαγωγία στους συμπολίτες μας, θετική προβολή του νομού μας και το κυριότερο δίνει ελπίδα και χαρά στα μικρά παιδιά που μέσω αυτής αγκάλιασαν τον αθλητισμό και ειδικότερα το βόλεϊ.

Ένδειξη διαμαρτυρίας  κατά των τοπικών φορέων –τέως νομάρχη νυν αντιπεριφερειάρχη και νυν δήμαρχο- οι όποιοι με εξαίρεση το βάψιμο του κλειστού γυμναστηρίου δε μας στήριξαν με κανέναν τρόπο.

Όλοι οι προαναφερόμενοι λόγοι μας οδήγησαν στην απόφαση μας αυτή και μας προβληματίζουν σοβαρά για το μέλλον που διαφαίνεται ζοφερό. με κάθε ειλικρίνεια και σοβαρότητα  αναρωτιόμαστε αν αξίζει να ασχολούμαστε με την ομάδα η όποια κατά καιρούς χάρισε πολλές συγκινήσεις στο φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...