Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΓΑ ΠΑΝΟΣ ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΠΕ

Στη χθεσινοβραδυνή εκπομπή ''Κόντρες στο Κόντρα'' του δημοσιογράφου Αντώνη Αντωνόπουλου στο kontra channel, φιλοξενούμενοι μεταξύ άλλων ήταν ο ΓΓΑ κ. Πάνος ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ και ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης ΣΕΒΑΣΤΗΣ.
Ο κ. Σεβαστής, έκανε επίθεση στο ΓΓΑ, σχετικά με τη μείωση της επιχορήγησης στο ΣΕΓΑΣ, σε σύγκριση με άλλες Ομοσπονδίες. 
Η απάντηση του ΓΓΑ, προς το κ. Αντωνόπουλο: Μα, δε διαμαρτύρεται μόνο ο ΣΕΓΑΣ. Και άλλες πολλές Ομοσπονδίες, έχουν διαμαρτυρηθεί, όπως το χάντμπολ, η κωπηλασία, η πάλη, το μπάσκετ, η κολυμβητική και άλλες πολλές.
Όπως καταλαβαίνετε, πουθενά δεν ανέφερε την ΕΟΠΕ, ως διαμαρτυρόμενη Ομοσπονδία.
Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ τις διαμαρτυρίες του, ανέφερε με στοιχεία ότι η μείωση στο ΣΕΓΑΣ, είναι πολύ μεγαλύτερη από άλλες Ομοσπονδίες, στις οποίες υπάρχουν και κάποιες που θα πάρουν αύξηση.
Απαντώντας ο κ. Μπιτσαξής, στην αναφορά του κ. Σεβαστή, έβγαλε από το πράσινο ντοσιέ, τα χαρτιά του και άρχισε να αναφέρει κατά σειρά τις Ομοσπονδίες με τη μεγαλύτερη ισοσταθμιστική μείωση τα 3 τελευταία χρόνια.
Και ποιά  Ομοσπονδία, λέτε ότι είναι πρώτη στη λίστα με τη μεγαλύτερη μείωση;
Φυσικά, καλά το καταλάβατε. Η ΕΟΠΕ, με 61% μείωση της κρατικής χρηματοδότησης, τη μεγαλύτερη απ΄ όλες τις Ομοσπονδίες.
Και το συμπέρασμα που βγαίνει, είναι το εξής: Και τη μεγαλύτερη μείωση, υπέστη η ΕΟΠΕ και είναι η μόνη από τις μεγάλες Ομοσπονδίες που δε διαμαρτύρεται.
Και το ερώτημα, είναι το εξής:
Γιατί δε διαμαρτύρεται ο κ. Μαυρομάτης; Τι του έχει υποσχεθεί το κόμμα του (ΠΑΣΟΚ) για μετά τις εκλογές; Γιατί παίρνει το ελληνικό βόλεϊ ο κ. Μαυρομάτης, μαζί του στο χάος και στο μαύρο σκοτάδι που μας έχουν οδηγήσει  οι σημερινοί κυβερνώντες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...