Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Ο 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ Α1 ΑΝΤΡΩΝ ΗΡΑΚΛΗ - ΦΟΙΝΙΚΑ

Λόγω υπεράριθμων φιλάθλων στο κλειστό της Μίκρας, ο 1ος διαιτητής, Γιώργος Καραμπέτσος, αποφάσισε τη μη διεξαγωγή του 5ου τελικού της Volleyleague μεταξύ Ηρακλή και Φοίνικα Σύρου.
 
Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 19:00, όταν είχαμε ρίψη χημικών και ο 1ος διαιτητής, Γιώργος Καραμπέτσος, ζήτησε να μειωθεί ο κόσμος που βρισκόταν στις κερκίδες του κλειστού της Μίκρας. Οι φίλαθλοι του "γηραιού" κρίθηκαν υπεράριθμοι και ζητήθηκε να μην κλείνουν τις εξόδους κινδύνου, αλλά και να μην στέκονται όρθιοι στις άκρες του αγωνιστικού χώρου.
Αφού δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες από τους ανθρώπους του Ηρακλή προς τους φιλάθλους, περίπου στις 19:20 ο κ. Καραμπέτσος συνομίλησε με τους παίκτες του Φοίνικα και τους ενημέρωσε πως ο αγώνας θα διεξαχθεί, ενώ περίπου δέκα λεπτά αργότερα, οι παίκτες του Ηρακλή ξεκίνησαν εκ νέου ζέσταμα.
Κι ενώ όλα έδειχναν πως τελικά ο 5ος τελικός θα διεξαχθεί κανονικά με ώρα έναρξης 20:15, ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Βασίλης Κουρνέτας, ενημέρωσε τον 1ο διαιτητή ότι ενώ τους είχε υποσχεθεί ότι θα αδειάσει ένα κομμάτι του γηπέδου, αυτό τελικά δεν συνέβη.
Ο κ. Καραμπέτσος συνειδητοποίησε πως πράγματι, όχι μόνο δεν μειώθηκε ο κόσμος, αλλά αυξήθηκε σε σχέση με την πρώτη φορά. "Δεν το κάνω αυτό το παιχνίδι. Αν θέλετε να το κάνετε με άλλον, κάντε το. Ζήτησα να μειωθεί κατά 40% ο κόσμος και αυξήθηκε κατά 20%", είπε χαρακτηριστικά, αποχωρώντας προς τα αποδυτήρια. Λίγα λεπτά αργότερα, πήρε την απόφαση για οριστική αναβολή του 5ου τελικού.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...