Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΟΙ...ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Στο final-4 του Champions League στο Λοτζ της Πολωνίας, οι φίλοι του βόλεϊ δεν απολαμβάνουν μόνο πλούσιο θέαμα, αλλά και λαχταριστές λιχουδιές έξω από το γήπεδο.
 
Η "Atlas Arena" του Λοτζ ήταν κατάμεστη από 13.000 φίλους του βόλεϊ κατά τη διάρκεια των δύο ημιτελικών του Champions League.
Ωστόσο, οι Πολωνοί δεν είναι φανατικοί λάτρεις μόνο του βόλεϊ, αλλά και του ωραίου φαγητού, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κρέας (σε όλες του τις μορφές).
Έτσι, έξω από το γήπεδο υπήρχαν διάφορα περίπτερα, όπου οι ψησταριές είχαν την τιμητική τους, με μπριζόλες, λουκάνικα και διάφορα άλλα κρεατικά (τύπου γαρδούμπας κλπ). Επιπλέον, δεν έλειπαν και τα ψητά λαχανικά, καθώς ακριβώς δίπλα από τα κρέατα ψήνονταν καρότα, μπρόκολα και κουνουπίδια.

 
Το θέμα είναι πως οι Πολωνοί το έχουν φιλοσοφήσει το πράγμα και δεν αρκούνται στο να φτιάξουν απλά ένα σάντουιτς με κρέας και λαχανικά, αλλά στήνουν ολόκληρο πιάτο, που έχει λίγο απ' όλα, προσφέροντας στον πελάτη ένα υπερπλήρες γεύμα.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...