Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΕΟΠΕ


Σε απάντηση του με αρ.πρωτ.12005-27/01/2012  εγγράφου σας, σας γνωρίζουμε ότι η ΄Ενωσή μας δεν προσέλαβε κανέναν Π.Ο.Π. και δεν πρόκειται να εκδώσει καμία βεβαίωση συνεργασίας σε κανέναν.
Θα πρέπει πρώτα να μας αποστείλετε τα 2.000 ευρώ που οφείλονται στην Π.Ο.Π. Κα Λυκογιάννη Δήμητρα για την περσινή αγωνιστική περίοδο καθώς και το ποσό των 1362,59 ευρώ που αντιστοιχεί  σε αγορά εμφανίσεων και μπαλών μετά από δική σας υπόδειξη (βλέπε επιστολή αριθ.πρωτ.19985-23/5/2011), καθώς και το ποσόν των 573,99 ευρώ που οφείλεται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας για τις προπονήσεις των κλιμακίων Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. της περσινής αγωνιστικής περιόδου (βλέπε συνημμένα).
       Θα πρέπει  να κλείσετε πρώτα τις «οικονομικές τρύπες» που ανοίξατε και μετά να ανοίγετε νέες.
       ΥΓ: ΄Όλα αυτά για να μην σας υπενθυμίσουμε τις οφειλές σας προς την ΄Ενωση και τις αντίστοιχες υποσχέσεις σας προς την ΄Ενωση που αφορούν λειτουργικά έξοδα (ΙΚΑ-ΕΦΟΡΙΑ-ΕΝΟΙΚΙΑ κ.λ.π.)
Σημείωση drapetsonavolley: Ενδιαφέρον έχει να δούμε την απάντηση της ΕΟΠΕ. για να μάθουμε τελικά ποιός δουλεύει ποιον και γιατί δεν ξεκινούν τα πρωταθλήματα παμπαίδων - παγκορασίδων.
Ενδιαφέρον ακόμα αποτελεί το σημείο της αναφοράς για οφειλή στο ΣΕΦ 573€ για τις προπονήσεις των κλιμακίων. Δηλαδή ένας κρατικός φορέας (ΣΕΦ), ενοικιάζει το χώρο του - ένα γήπεδο γεμάτο μπαλώματα και λακούβες -  που τον  πληρώσαμε εμείς και το συντηρούμε εμείς, σε έναν άλλο κρατικό φορέα (ΕΟΠΕ) για να προπονηθούν οι αυριανοί αθλητές των εθνικών ομάδων. Πολύ περίεργη αντιμετώπιση έχουν μερικοί για τον αθλητισμό. Και όταν λέμε μερικούς, εννοούμε το κράτος και το Υπουργείο Πολιτισμού και ΓΓΑ, γιατί αυτή έχουν διορίσει το δ.σ. του ΣΕΦ, με στελέχη συνήθως μη έχοντας απόλυτη σχέση με τον αθλητισμό. Είναι δηλαδή, σα να με διόριζε εμένα κάποιος να ασκήσω διοίκηση στο Πλανητάριο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...