Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-1 ΓΙΑ ΤΟ CHALLENGE CUP

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, ενώ έχασε και το "χρυσό" σετ, με συνέπεια να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Challenge Cup.
 
Μπροστά σε 900 θεατές στο "Hadar Yosef National Sports Center", ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά, παίρνοντας το πρώτο σετ με 25-20, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν στις λεπτομέρειες το 2ο σετ και πιο εύκολα τα δύο επόμενα, για να οδηγήσουν το ματς στην ψυχοφθόρο διαδικασία του "χρυσού" σετ.

Εκεί, με την ψυχολογία ξεκάθαρα υπέρ τους, οι παίκτες της Μακάμπι επικράτησαν με 15-12 και πήραν το εισιτήριο για τους "8" του Challenge Cup, αφήνοντας εκτός Ευρώπης τον Ολυμπιακό, που είχε βλέψεις ακόμα και για τελικό.

Μετά από καιρό, ο Χιμένες πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι, ενώ μέτριο ήταν το ντεμπούτο του Φιγκερόα.

"Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Δύσκολο σε μία πολύ καυτή έδρα. Η Μακάμπι το εκμεταλλεύτηκε και σε συνδυασμό με δικά μας λάθη κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Πρέπει αμέσως να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να παρουσιαστούμε πιο καλοί στα κρίσιμα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας για το πρωτάθλημα. Μας περιμένει, την Κυριακή, μία πολύ επικίνδυνη αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό που γίνεται ακόμη δυσκολότερη εξαιτίας των συνεχόμενων μετακινήσεών μας", δήλωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Τα σετ: 20-25, 26-24, 25-19, 25-21
Το "χρυσό" σετ: 15-12
Μακάμπι: Πέλεγκ 4, Σάκι 18, Φάιγκα 19, Έφρον 6, Μορένο 2, Σοκολόβ 11, Σβαρτς (λ - 75% υπ.) / Βιζότσκι 17, Ντάνενμπεργκ 4, Σέμες
Ολυμπιακός: Χιμένες 31, Πετρέας 15, Λιβαθηνός 1, Νοβότνι 19, Ανδρεάδης 7, Φιγκερόα 5, Κουζούνης (λ - 58% υπ.) / Κανέλλος 1, Κοκκινάκης 2, Σωτηρίου, Ιωάννου.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...