Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΒΟΛΕΙ ΛΙΓΚ: ΠΑΟΚ-ΕΑΠ (13/11, 19:00, NOVASPORTS 4)

Παρασκευή και 13 στην Πυλαία
Ο δεύτερος γύρος της Βόλεϊ Λιγκ ξεκινά με μια σπουδαία αναμέτρηση στην Πυλαία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΕΑΠ, αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 19:00 με κάλυψη από το Novasports 4...
Ο δικέφαλος του Βορρά μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού θέλει να τις ζευγαρώσει στην δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση.

«Τα παιχνίδια με την ΕΑΠ είναι πάντα ντέρμπι κι έτσι το αντιμετωπίζουμε. Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη, αλλά θέλουμε να έχουμε και την ανάλογη συνέχεια για να ανέβουμε και ψυχολογικά», τόνισε ο Γιάννης Μέλκας.

Η ΕΑΠ αγνοεί την νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές και στην Πάτρα βλέπουν το ματς σαν τελικό, καθώς με νίκη θα πάρουν βαθμολογική ανάσα ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα μπλέξουν σε περιπέτειες. Ο Γιώργος Χριστόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.
Ο διαγώνιος της Πατρινής ομάδας, Ακης Ασπιώτης, δήλωσε:

«Θα χαρακτήριζα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ως το παιχνίδι της χρονιάς καθώς προερχόμαστε από δυο άσχημες εμφανίσεις και πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε βαθμό. Έχουμε δύσκολη αποστολή, πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι της Αλεξανδρούπολης και να παίξουμε όπως πριν τα Χριστούγεννα». 
Ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας, Γιώργος Χριστόπουλος, είπε:

«Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στο φετινό πρωτάθλημα καθώς θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα μέσα στην έδρα της. Παρά τα προβλήματα μας, θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...