Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Το σήμα του νέου συλλόγου
Την Κυριακή 15/01 έχει προγραμματιστεί η ιδρυτική γ.σ. μιας νέας ομάδας βόλει στο νησί της Αίγινας.


Πρωτοπόρος της προσπάθειας αυτής, είναι ο γνωστός φίλος του αθλήματος μας και πρώην παράγοντας του Πανιώνιου και του Ολυμπιακού κ. Στάθης ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ, ο οποίος με συνεργάτες του τον αντιδήμαρχο κ. Φίλιππο ΤΖΙΤΖΗ και τον κ. Γιάννη ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ, δημιούργησαν το Σύλλογο Φίλων Βόλει Αίγινας ''ΑΙΓΙΝΑΙΑ''.
Η έλλειψη κλειστού αθλητικού χώρου στο νησί, παρά τις περί αντιθέτου υποσχέσεις, εγκρίσεις, μέχρι και τοποθετήσεις ταμπελών για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου, δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τους ανθρώπους αυτούς, οι οποίοι σε σύντομο χρονικό διάστημα, ανακάλυψαν μιαν ξεχασμένη αποθήκη στο κτίριο του ΕΠΑΛ Αίγινας και τη διαμόρφωσαν σε ένα πολύ ωραίο κλειστό γυμναστήριο.
Άποψη από το νέο κλειστό γυμναστήριο
Η ιδέα για τη δημιουργία ομάδας βόλει στο νησί προέκυψε το καλοκαίρι και κατά τη διάρκεια του τουρνουά master στο beach volley που πραγματοποιήθηκε στο νησί και σε συνδυασμό με την μόνιμη εγκατάσταση του Νικολούζου στο νησί, το γλυκό έδεσε.
Προπονητές έχουν αναλάβει η κα. Νατάσσα ΚΡΟΥΣΣΟΥ και ο κ. Παναγιώτης ΜΟΡΦΙΔΗΣ.
Η ομάδα προπονείται από την αρχή της περιόδου και με μεγάλη χαρά θα την υποδεχτούμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ.
Οι πρώτες αθλήτριες της ομάδας
Ο σύλλογος διαθέτει και το δικό του ιστολόγιο στη διεύθυνση aeginavolley.blogspot.com, από το οποίο μπορείτε να πάρετε όλες τις πληροφορίες που θα θέλατε, όπως και την αντίστοιχη σελίδα στο facebook.
Στάθη, Φίλιππε, Γιάννη καλώς ορίσατε στο μαγικό κόσμο του χώρου μας, με την ευχή να μείνετε κοντά μας, πάρα πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...