Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΕΣΠΕΡΟΣ 3-2 ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΑΝΤΡΩΝ

Με νίκη - έστω και κουτσουρεμένη βαθμολογικά - συνέχισε η αντρική μας ομάδα το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα για την 4η αγωνιστική σε εντός έδρας αγώνα, επιβληθήκαμε του Έσπερου με 3-2 (25-17, 21-25, 25-20, 24-26, 15-09) σε συνολική διάρκεια 2,5 ωρών ακριβώς.
Βαλέρης ΝΑΣΚΙΝΤΑΣΒΙΛΙ
Διεξήχθη ένας πάρα πολύ καλός αγώνας, που θύμισε αγώνες Α΄ ΕΣΠΕΔΑ παλαιότερων εποχών και δεν είχε καμία σχέση με το φετινό θέαμα που δυστυχώς παρακολουθούμε.
Η ομάδα μας μπήκε στον αγώνα με πολύ όρεξη, παίζοντας πάρα πολύ καλό βόλεϊ και στο 1ο σετ δεν επέτρεψε στον Έσπερο να μπει στη διεκδίκηση του σετ, ενώ προηγηθήκαμε με 24-14 για να μειώσει κάπως ο Έσπερος στο τέλος.
Στο 2ο σετ παρ, ότι η ομάδα μας συνέχισε να παίζει πολύ καλά, η άνοδος της απόδοσης της αντίπαλης ομάδας, της έδωσε το δικαίωμα να ισοφαρίσει.
Το 3ο σετ, ήταν καρμπόν του 1ου και το κατακτήσαμε σχετικά εύκολα.
Στο 4ο σετ, άρχισαν τα τραγελαφικά γεγονότα, τα οποία είχαν αποτέλεσμα τον αποσυντονισμό των ομάδων. Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Έσπερου δήλωσε στην ομάδα του για να ξεκινήσει το σετ το Νο 7 (Καλλίλας), ο οποίος όμως δε μπήκε ποτέ για να αγωνιστεί. Αυτό έγινε αντιληπτό από τη Β΄ διαιτητή κα. Καντλή στο 5-6 του σετ. Και εκεί άρχισαν όλα, όταν κατά μία άποψη έπρεπε να μηδενιστούν όλοι οι μέχρι εκείνη τη στιγμή πόντοι του Έσπερου και κατά την άποψη του διαιτητή, να χρεωθεί μόνο ένας πόντος υπέρ της ομάδας μας, από λάθος θέσεις του Έσπερου. Τέλος πάντων, αυτό είναι θέμα που πρέπει να το κρίνουν τα αρμόδια όργανα της διαιτησίας. Η ομάδα μας πάντως διαμαρτυρήθηκε χλιαρά και δεν υποβάλαμε ένσταση για κακή διαιτησία. Αντί όμως η απόφαση αυτή να δημιουργήσει ένταση και νεύρα στο πλευρό μας, αυτό έγινε στην πλευρά της αντίπαλης ομάδας, με διαμαρτυρίες σχεδόν σε κάθε φάση. 
Η ομάδα μας παίζοντας συγκεντρωμένα και αποφασισμένα προηγήθηκε με 24-21, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά και έχοντας στη διάθεση μας 3 match ball, ένα απίστευτο black out, έδωσε το δικαίωμα στον Έσπερο με σερί 5-0 να ισοφαρίσει τον αγώνα σε 2-2.
Στο 5ο σετ, η ομάδα μας μπήκε και πάλι δυνατά και αποφασισμένη και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο στον Έσπερο να διεκδικήσει τη νίκη.
Ο Έσπερος σε γενικές γραμμές, παρουσίασε μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα και δίκαια οι άνθρωποι του μιλούσαν για άνοδο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. 
Ο χθεσινός αγώνας, μας άφησε με μια γλυκόπικρη γεύση από τη μία της νίκης και από την άλλη από την απώλεια του ενός βαθμού, ο οποίος στο τέλος μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος.
Πάντως, μετά και τους χθεσινούς αγώνες, είμαστε πια η μοναδική αήττητη ομάδα και μείναμε μόνοι μας στην κορυφή, από την οποία δε σκοπεύουμε να αποχωρήσουμε πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Με λάθη η διαιτησία του κ. Παπαστάμου και της κας. Καντλή. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο κ. Παπαστάμος μας εξηγούσε ότι στη φάση του 4ου σετ ενήργησε σωστά, καθώς η περίπτωση αυτή επεξηγείται στο φετινό κανονισμό διαιτησίας, ενώ αρμόδιοι και σε ψηλά κλιμάκια της ελληνικής διαιτησίας έδιναν δίκιο στις απόψεις του συλλόγου μας. Να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαστάμος, έδειξε δίκαια δύο κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα σε αθλητές του Έσπερου, δείγμα του εκνευρισμού που επικρατούσε στην ομάδα.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζημιχάλης) Κογκαλίδης, Μαρμαρινός, Νασκιντασβίλι, Καλαιτσίδης, Τσικάτος, Αγγέλου, Βογιατζίδης (λ), Πάλι, Βαλιάνος.
ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ: (Αυγερόπουλος) Πλουμίδης, Μακρυγιώργος, Καλλίλας, Τοζίδης, Δεναξάς, Μπαλτάσης, Μούσικας (λ), Τσικόγια, Αναγνωστόπουλος, Μαλαματίνας, Ηλιόπουλος.
Άξιο να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι με τον Έσπερο, αγωνίστηκαν τρεις πρώην αθλητές μας, οι: Πλουμίδης, Καλλίλας, Τσικόγια.
Στους άλλους αγώνες της 4ης αγωνιστικής:
ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ - ΑΡΜΕΝΙΚΗ 2-3
ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 1-3
ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ 1-3
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ - ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ 0-3
Όπως βλέπετε σε όλες τις συναντήσεις, εκτός του δικού μας αγώνα, κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, με ιδιαίτερη εντύπωση να προκαλεί η νίκη της Νέας Περάμου και κατά δεύτερο λόγο η νίκη της Αρμενικής.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 12-02 11
-------------------------------------------------
2. ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 10-03 09
3. ΑΠΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΥΖΙΚΟΣ 09-06 08
4. ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 08- 07 07
5. ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 07-08 06
6. ΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ 06-05 05
7. ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ 07-06 05
8. ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ 07-08 05
9. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ 04-07 03
10. ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ 02-09 01
11. ΑΟ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ 1-12 00   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...