Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ

Γιώργος ΤΖΑΝΝΕΤΟΥΛΑΚΟΣ με Roberto PITTA
Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα παίδων η ομάδα μας. Στην 1η αγωνιστική φιλοξενήσαμε τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν και ο τελικός νικητής με 3-0 (23-25, 17-25, 17-25).
Η ομάδα μας έπαιξε ικανοποιητικό βόλει και σίγουρα έδειξε πολύ καλύτερα στοιχεία από την περσινή της απόδοση. Και στα τρία σετς η ομάδα μας ήταν κοντά στο σκορ και ειδικά το 1ο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και θα μπορούσαμε να το είχαμε κατακτήσει.
Πάντως, το γεγονός είναι ότι στην εποχή αυτή που το αρσενικό βόλει, πλήττεται βαθύτατα ο σύλλογος μας αποφάσισε, έστω και με 7 παίκτες να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα - ρισκάροντας πιθανό μηδενισμό, ο οποίος θα πλήξει και το αντρικό μας τμήμα - παρά να κόψει το βόλει σ΄ αυτά τα παιδιά που έδειξαν ότι έχουν παρόν, αλλά πάνω απ΄ όλα και μέλλον. Και έχουν δείξει, ότι έχουν αντιληφθεί πλήρως την κατάσταση. 
Άριστη η διαιτησία του κ. Σαχινίδη και της κας. Καλιγέρη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Καλόβολος) Μαστρογιάννης, Τζαννετουλάκος, Ανδρεόπουλος, Ψαράκης, Μπουλγάρου, Περδικούρης (αρχ. 6άδα), Μαρμαρινός.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Σαραντίτης) Κογκαλίδης, Φάκας, Δεληπρίμης, Σκουρτσίδης, Ράπτης, Μελλές, Μαβουσιάν (λ), Ζωγραφάκης, Αντωνακάκης.  
Στον άλλο αγώνα του όμιλου μας:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΣΠΕΡΟΣ 3-0
Ρεπό ο Γ. ΖΩΗΣ.

2 σχόλια:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...