Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΑΚΡΟΑΣΗ ''MYLO XYLOTO'' - ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ COLDPLAY

Οι Coldplay ίσως και να είναι ο ορισμός της mainstream rock/pop μπάντας της περασμένης δεκαετίας. Τα τραγούδια τους αγαπήθηκαν ιδιαιτέρως σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη και η καριέρα τους εκτινάχθηκε σε στρατοσφαιρικά επίπεδα. Τρία χρόνια μετά το "Viva La Vida Or Death And All His Friends" οι Coldplay ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το πέμπτο τους άλμπουμ, "Mylo Xyloto", και να προσπαθήσουν να στιγματίσουν και τη νέα δεκαετία. Το Rocking.gr άκουσε τη νέα δουλειά των Coldplay, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου, και σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του. Αξίζει να σημειωθεί πως μερικά κομμάτια του "Mylo Xyloto" έκαναν την εμφάνισή τους στα setlist του συγκροτήματος στην πρόσφατη καλοκαιρινή του περιοδεία.

"Every Teardrop Is A Waterfall" - 4:01
Το πρώτο τραγούδι του "Mylo Xyloto" που έγινε διαθέσιμο, ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού. Αρκετά πιασάρικο και χαρούμενο κομμάτι, αρχικά προκάλεσε διάφορα αρνητικά σχόλια λόγω της συνθετικής του ομοιότητας σε κάποια σημεία με το "I Go To Rio" του Peter Allen. Όμως το συγκρότημα ξεκαθάρισε πως το "Every Teardrop Is A Waterfall" όντως έχει επηρεαστεί από το κομμάτι του Allen και για αυτό θα αναφέρονται τα ονόματα των συνθετών του "I Go To Rio" στους συντελεστές του άλμπουμ.
rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...