Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

VOLLEYLEAGUE 2011-12: ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 14/10 19.00 NOVASPORTS 3

Του Μάκη Πρίντεζη
Πρώτο σερβίς για τη νέα αγωνιστική περίοδο της volleyleague 2011-12 και στο 44ο πρωτάθλημα ανδρών έχουμε σήμερα στις 19.00 με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε 'Άρη και Ηρακλή στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον». Οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν χωρίς αγωνιστικά προβλήματα με στόχο να μπουν με το «δεξί» στη νέα διοργάνωση.
 Από την πλευρά των γηπεδούχων ο Γιώργος Περσιανλής θα έχει στην ομάδα του, τους Σάμαρτζιτς και Μπαρούτοφ που απουσίασαν από τα πρόσφατα φιλικά της ομάδας. Στην πάσα θα αγωνιστεί ο Θάνος Τερζής και στις υπόλοιπες θέσεις οι Τακουρίδης, Κιόσης, Σαρικεϊσογλου.
Πρώτο σερβίς στο Αλεξάνδρειο
 Στον Ηρακλή ο Σωτήρης Δρίκος «πονοκεφαλιάζει» για τον παρτενέρ του Σμαραγδή στους κεντρικούς που θα είναι ένας εκ των Πελεκούδα και Κορζενέβιτς, αλλά και στη θέση του διαγώνιου που θα διεκδικήσουν ο νεαρός Τζιουμάκας με το Λετονό ακραίο Άνσις Μεντένις. Στις υπόλοιπες θέσεις πασαδόρος θα ξεκινήσει ο Προύσαλης, ακραίοι οι Τανίκ και Χριστοφιδέλης και λίμπερο ο Στεφάνου.
Στο παρελθόν οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές σε πρεμιέρα πάντα με γηπεδούχο τον Άρη. Τη σεζόν 2000-01 ο Ηρακλής νίκησε 3-2 και τη σεζόν 2007-08 νίκησε με 3-0.
Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός (NOVASPORTS 3) με διαιτητές τους Θεμελή-Γεωργιάδη και παρατηρητή διαιτησίας τον κ.Λαδά.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...